Uckmr Sema2001 göbeğim çıkmaya başlayınca hergün kantoran yağı kullandım .37haftalık şuan göbeğimde yok ama belimde bacağımda çıktı oralara sürmemiştim
Mom_25 Sema2001 bebe yağı kullanıyorum şuan çatlak görünmüyor gibi ama bilemiyorum 36 haftalığız inşallah oluşmaz çok strese giriyorum zaten kilo konusunda çok hassasım
muallimehanimmom5 Sema2001 yaaa yorumları okuyunca çok geç kaldığımı farkettim 🙈 30. Haftama kadar hiçbir şey sürmedim nemlendirici bile ama 30. Haftam da başladım burada Hindistan cevizi yağı duydum sadece onu kullanıyorum gece yatmadan göbek bölgeme sürüyorum arada da göğüs bölgeme sürüyorum bakalım 36. Haftadayım şimdilik mor gibi damarlar çıktı karnım çok sivri benim baya gerildi insalalh çatlak değildir onlar 🙈
Ecet Sema2001 siberian wellness diye bi markanın yağını almış eşim iş yerinde satıyorlarmış avon gibi bişey onu kullanmaya başlıycam bitkisel kokuyor aktardan alınmış gibi inşallah kullanabilirim. Ben önceden çok kiloluydum 30 kiloya yakın verdim çok sarkmam ve çatlağım vardı o yüzden yine çatlarım muhtemelen ama hamilelikteki çatlak durumu can acıtmayan bişeyse umursamam çok 🙄
Eslihannnnn Busr4 33e kadar sıfır gelip 33 te bı başladı şuan korkunç durumdayım puppp oldum o derece
Gzmysf1608 Ben eczanede çalışıyorum kendim yaptım yağları karıştırıp vazelin ve bebek yağıda kullandım 6 aya kadar hiç çatlamadım 7.nci ay da hafif hafif oldu şuan 8 bitti ne kullanırsam kullanayım çatlıyor kaşınıyor kabarıyor resmen işkence oldu
Berrinkarabudak 35+3 haftalık hamileyim 4.aydan itibaren ozon yağı kullanıyorum sadece basen bölgemde çok az çatlak var sebebi de yağı sadece göbeğine ve göğüslerime surdugumden. Basen bölgemdeki çatlakları da ozOn yağını sürüyorum resmen azalttı çok az var şuan.
Zeynosumminik Sema2001 ilk hamileligimde lierac arti bebek yagi saf zeytinyagi kullanmistim bunda da aynilarini kullanmayi dusunyyorum hic catlagim Olmadi ilk hamileligimde
GizemDnmez Busr4 Gerçekten şifalı bir yağ olduğunu duymuştum bende 30 haftaya girdim yeni yeni oluşmul kızarıklıklar yerleri belli 🥲 kullansam fayda görürmüyüm acabaa
Busr4 GizemDnmez Yanık izlerine sivilce izlerine de çok iyi geliyor diye biliyorum yani çatlak oluştuktan sonra da etkili olur bence denemekte fayda var 🤗
Ebru2734 Aklınıza gelen her şeyi kullandım 😅 bio oil, lierac, hindistan cevizi yağı, derowipe ama 30 dan sonra her türlü çatlagım oldu yani benim özellikle bacagımda oldu 51.7 ile hamile kalmıştım 14 kilo aldım😬 34+5 teyim 😅
Momlife1 gozde3592 çatlaklarım kırmızıyken bakım uyguladım ama catladıktan sonra çok bir fayadası olmadı bana
gozde3592 Momlife1 çatladıktan sonra geçmiyormuş canım gebeyken mi çatladı sizin bizde 37 ye girecez bakalım henüz çatlamam olmadı umarım olmaz lohusam bitene kadar kullanmayı düşünüyorum doğum sonrasıda çatlama oluyormuş hızlı zayıflandığı için
Mom3834 Sema2001 4. Haftadan beri her gün sabah akşam bir gün bebe vazelini, bir gün avokadolu bebe yağı, bir gün liearac ( sonra begenmediğim icin değiştirdim ) sonra palmer’s a geçtim onu begendim düzenli olarak kullandım.. şimdi 33. Haftadayım bir de kakao yagı sürmeye basladım henüz bir durum yok. Ailemizde hiç kimsede çatlak yok. Ve en basından beri aksatmadan sürüyorum. Toplamda 2 kilo aldım gebeliğin basından beri. Ben çatlarsam herkes çatlar arkadaşlar :D sonucu bildircem
Momlife1 gozde3592 gozde3592 evet 37 haftada bir anda hatta bir gecede diyebilirim resmen catırdadıgımı hissettim 🙄