Babys_mom Sema2001 37.haftamdayım. 7.haftadan beri lierac kullanıyorum 1 kutu da bio oil bitirdim. Yaklaşık 4 kutu lierac bitti. Günde 3-4 litre su içiyorum. Ve 30.haftamda çatlamaya başladım. Şuan karnım harita gibi oldu. Genetikmiş annemde de çok çatlak olmuş. Doktora sorduğumda aynı şeyi söyledi. Jelleri kullanmaya devam ediyorum ama tam gaz çatlamaya da devam🥲
Erdemir93 Sehnur ben buna ne yazık ki katılmıyorum çevremde annesinde olup kendi çatlamayan çok insan var. O yüzden annem çatladı ben de çatlarım diye olumsuz düşünmeyin kremleri asla ihmal etmeyin bol bol yağlanın 🙏
Sehnur Erdemir93 tabiki krem kullanılmalı bende o şekilde duydum 39 haftalık doğum yaptım dediğim gibi çatlamadım ama özel bir yağ kullanmadım Arko’nun nemlendiricisini kullandım belki de o etki etti de çatlamadım bilemem tabi orasını 😊
Kandemir_94 Sema2001 https://ty.gl/w55ys4u0x4 Cok memmunum bayağıda bereketli yapış yapışda değil nemli tutuyor 3. Aydan başladım şu an 8. Aydayım yetti doguma kadar da yeter doğumdan sonrada devam etmek önemli tabi.
lunam Nurdanegehan bi şey sürülmese de oluyormuş tüylenme o yüzden çok takmıyorum onu, dökülüyormuş dediğiniz gibi.
incimercan Sema2001 Sema2001 32+4’üm, lierac, nemlendirici krem kullandım şimdiye kadar. Henüz çatlak yok bence derim de esnek.. Hindistan cevizi yağ da aldım, üçünü dönüşümlü sürcem. Ama göbeğimde tüyler arttı, bariz görünür halde 🥲🥲😭😭
Bianneadayiii Sema2001 kakao+ kantaron+ badem yağı karıştırdım özellikle duşlardan sonra sürüyorum çabuk çatlayan bi cildim var pek ümidim yok ama bakalım sonuna kadar takipteyim son 30 günüm çatlak yok 🥰
hlalclk- minnakanneeee hım demekki ciltten cilde fark var çünkü bnm vücudum tamamen tüysüz yani yok hix kıl hele gobegimde hiç yoktu Hindistan cevizi yağindan sonra tüylendi bnde bıraktım şimdi bio oil kullanıyorum o çok güzel geldi 🌼
Asyaveannesi36 Sema2001 ben karnım 5.ayda çıktığından beri bio oil kullanıyorum ve bol su içiyorum 31.haftaya gireceğiz çok şükür bir şey yok 🙏🏻
Gmsnyc Sema2001 ben hamileligimin 10. Haftasindan beri hergun clarins yag ve kremlerini kullandim. En iyisi olarak gecen marka. 30. Haftamda cat diye bi anda catladim. Gunde 3lt su icmeme ragmen. Kisaca markanin onemi yok catlayacagin varsa oluyor. Butcenize gore herhangi bir yag veya nemlendirici krem secin nemli tutun en azindan kuru kalmasini onleyin ve kafaniza takmayin :)
Gmsnyc Sema2001 ben hamileligimin 10. Haftasindan beri hergun en kaliteli en pahali catlak kremi ve yaglarini kullandim. 30. Haftamda cat diye bi anda catladim. Gunde 3lt su icmeme ragmen. Kisaca markanin onemi yok catlayacagin varsa oluyor. Butcenize gore herhangi bir yag veya nemlendirici krem secin nemli tutun en azindan kuru kalmasini onleyin ve kafaniza takmayin :)
Sedanurce _bus aynı şekilde benimde 32. Haftadan sonra alt karında çatlaklarım oluşmuş hamileliğin başından beri lierac krem kullanmama rağmen olucaksa oluyor gerçekten🤦🏽♀️
Erdemseymaa Sema2001 ben bebek yağı kullanıyorum zaten maksat cildi nemli tutmak 25 haftalıkta hamileyim şuana kadar birşey olmadı ve ablamda hep bebek yağı kullandı onda da çatlak oluşmadı