Adnada yaşıyorum. İl farketmiyor ama şehir hastanesin de Özel oda da doğum yapanınız var mı ? Normal odaya eş alınmıyormuş diye duydum. Ayrıca özel oda ücretleri nedir ?

Kimse yok mu yardımcı olacak ???

Minoo01 ben de bekleyim burda bursada yaşıyorum şehir hastanesinde doğum yapacağım tecrübesi olanlar paylaşırsa çok mutlu olurum

yasolinn sanırım kimse yok. 🤷🏻‍♀️ Üstte kalsın diye yazıyorum hep ama

yasolinn doğru. Koca forumda şehir hastanesinde doğum yapan yok.

Merhaba Ankara şehir hastanesi için yazıyorum. Ebeler refakatçi olarak eş ya da anne vs bir kişi kalmasına izin verildiğini aynı zamanda ziyaret saatlerinde diğer misafirlerinizinde gelebileceğini söylediler

Didem_k ya bunu duyduğuma çok sevimdim ☺️ Geçen bir postta, erkek olarak eş bile alınmıyor diye duymuştum.

Minoo01 eşiniz refakatçi olabiliyor. Sancı odaları zaten hep tek kişilik doğum gerçekleştikten sonra servise çıkıyorsunuz. Ordaki odalarda en fazla iki kişilik ama refakatçisi eşi olanları genelde tek kişilik odaya alıyorlar.

Minoo01 başından beri oraya gidiyorum. Ebelerin söyledikleri bu şekilde doğum yapanlarında söyledikleri ayni oldu.

Didem_k çok teşekkür ederim 🙏🏽 Ben sonradan gidecem. Sonradan gidenlere bir tepkili oluyorlarmış umarım olmazlar 🙏🏽

Minoo01 Hayır canım neden olsunlar milletin dediğine bakma sen. Bende 34.haftamdan beri şehir hastanesine gidiyorum tepki mepki görmedim günde 532482 tane insana bakıyorlar zaten bide tepki mi gösterecekler😂fırsatları kalmaz

Minoo01 yok öyle bişey zaten biz de orda tek bi doktora görünmüyoruz ki doktorları hafta hafta bölüyorlar sen de haftana göre bi doktora görünüyorsun :) inşallah sorunsuz bir süreç ve doğumun olur.

muges44 bilmiyorum canım. Adana şehir hastanesi kadın doğum yorumları korkuttu biraz beni. 🙄

Didem_k bunu bilmiyordum 🤔 bu durum da sonra dan gitmem sorun olur gibi.