MelekPotter Kizlar merhaba.. Beni hemsire 21. Hafta birinci doz tetanoz aşisi icin çağırdı fakat ben tam oncesi cok agir hastalandim. Su an 23. Haftadayim aşı icin gec mi kaldim acaba? Aranizda ilk dozunu gec yaptiran oldu mu?
GoncaClk MelekPotter bende 21. Haftada oldum öncesinde biontech olmuştum ebe hemşire tanıdığımız var ona sordum oda bekle biraz zaman geçsin tetanozun zamanı var 36. Aya kadar yapılır dedi sanırım geç kalmadınız ama bu hafta yaptırın bence diğer dozlarida olduğu için
MelekPotter GoncaClk cok teşekkür ederim. Zatürre olmuşum cok agir geciyor onu atlatamadigim icin bir de tetanoz olmayayim diye dusundum. Ama sanirim pazartesi yaparlarsa yaptiracagim
Hanifebolat34 Gitseniz yaparlar hemen geç değil sanırım bende covit aşıları denk geldi üst üste zamanını çok kaçırdım olamadım ama size yaparlar
MelekPotter Hanifebolat34 size yapmadilar mi yoksa siz mi gec kaldiginiz icin yaptirmadiniz? Cok agir zatürre geciriyorum iki haftadir ondan yaptiramadim
MelekPotter AdenEva gec kaldiginiza dair bisey demisler miydi? Ben saglik ocagini aradim doktor 20. Haftaya kadar yapiyoruz ama hemsireye sorayim bir de dedi daha donus de yapmadi
MelekPotter Melikest doktorunuza danismis miydiniz herhangi bir sorun gormus muydu gec olmasinda? Ya da bir sikinti yasadiniz mi?
Hanifebolat34 MelekPotter TAM o Haftada ben aklıma gelmedi gittim covit aşısı oldum bu sefer hemşire 28 gün sonra yapalım dedi o zmana tekrar 2.doz aşım geldi gene onu olmak zorunda kaldım tekrar bir 28 gün bekleme süresi derken tetenoz aşısını kaçırdım malesef🤦🏻♀️
AdenEva MelekPotter 20. Haftaya kadar değil 19-20. Haftadan itibarendir aşağı yukarı. Beni aramayı unuttular sağlık ocağından, 23 de gittim oldum hiç de birşey demediler bir ay sonra ikinci doza gel dediler
Beno MelekPotter Benim ebem yedinci ayına girince yaparız dedi doktorumda olur dedi ben bekliyorum şuan yaptirmadim.
MelekPotter AdenEva beni de 21. Hafta hemsire aramisti tam gidecekken bir gun once zaturreye yakalandigimi ogrendim. Bugun de aaglik ocagini arafim doktor acti telefonu ve 20. Haftaya kadar yapiyoruz diye biliyorum bir de hemsireye sorayim arayim dedi ama geri de aramadi.
yaseminky MelekPotter ilk hamileligimdede yapmadim ikinci hamileligim yine yaptirmadim tetenoz asisini. Yaptirmayida düsünmedim hic. ☺️
Beno MelekPotter Valla bilmiyorum öyle dedi doktoruma sordum tamam sorun yok dedi oda. uygun olmasa doktorum onaylamazdi sanırım