Haticesln Mnlya hemde nasıl bir sürpriz teyzesi alışverişe başlamış bile 😋 babası adını koydu alperen diye seviyor ben desen oğlum oğlum diyorum 15 haftada öğrendim şuan 18 deyim normalde haftaya kontrol var ama ben bir hafta geç gideyim diyorum 😂
Hildambxl Mnlya ılk kızında erkek gordum kız oldu ıkıncıde erkek bebek gordum oğlun olucak adı Serhat olucak dedıler ve oglum olucak adı Serhat 💙😍
SemaAykutlu Birgün rüyamda bir kız çocuğu kucağımda koşuyordum uyandım birden aklıma düştü gebelik testi ve mümkün olmadığını düşündüğüm bir aydı o ay yaptım pişman oldum hiç beklemeden atıyordum ki ikinci çizgiyi gördüm donakaldım o andan beri kızım olacağını biliyordum usg ye girdim orda bile kız değil mi dedim ve evet kızım olacak inşaallah 😍😍
Busrak Bende rüyamda kız görmüştüm. Öyle de güzel öyle tatlıydı ki benim bebeğim olduğuna inanamamıştım bakmaya doyamamıştım. Kızım olacak sanıyordum meğer erkekmiş❤️ Allah evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Gulsahmesut Mnlya hemde nasıll ☺️ Ayrıntılıya girene kadar kızdır ya dedim ayrıntılı da erkek olduğuna inandım ☺️😅
Ladess Mnlya evet👍Ben ilk hamile oldugum sıralar kucagıma bir erkek bebk verildiğini görmüştüm doğum yapmıştım ,allah izin verirse oğlum olacak 🙏
deletedmom351 Mnlya Canım bende rüyamda ikizlere hamileydim biri kız biri erkek sonra birini doğurdum erkek olanı kızı beklerken kız yok dediler bi baktım karnım dümdüz olmuş değişik bir şeydi yani 😂 Sonrda erkek olduğunu öğrendik
Anneyimmm Mnlya gordum dogum.yapmistim erkekti mavi battaniyede annem verdi kucagima😊oglum olucak insallah
Ezgi14 Mnlya Hep erkek gördüm ruyamda. Sasece bir kere pembe patikler gordum. Simdi kizim olcak hala ruyamda erkek bebek goruyorum. Ama prensesim olacak :)
Albatros35 Mnlya ben hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce erkek bebeğim oluyordu ama cinsiyet daha belli değil bakıcaz 😁