efsaneeozgee maşallah demeye gelmiyorm ne guzel ilk baslarda hic bulantim falan olmamisti 29. haftadayim midem asiri bulaniyor benim gbi olan var mi
MeyraRana efsaneeozgee geniz akıntın varmı grip gibi ama grip değilsin yani bendede 11.ci haftada kesildiydi şuan 16.cı haftadym boğazımda durduk yere balgam oluşuyor gün boyu bulantıya maruz bırakıyor sabah 6 7 gibi boğuyor resmen beni
izmirlitazeanne Ben 😓 doğum pozisyonu almış olabilir diye düşünüyorum mideme ayakları baskı yapıyor gibime geliyor tabi bu benim tahminim
efsaneeozgee MeyraRana yaninda sigara içiliyorsa o sebep olabilir diyecegim ama dusununce geniz akintisi bende de 12-13. haftada basladi araliksiz devam ediyor alistim artik iki gundur mide bulantisi cekiorm inanlmaz bi sekilde
MeyraRana efsaneeozgee bnde grip oldum grip liğim geçti ama geniz akıntım hala var ve öldürüyor bazen beni
MeyraRana efsaneeozgee sigara içiyorsan oda yapar balgam en azından doğum yapıp sütten kesene kadar ara vermelisin kullanıyorsan eğer bende nargile içerdim hamileliği mi öğrendim ara verdim
MeyraRana efsaneeozgee şeyde varmış ya normal grip değilde hamilelik gribi varmış sadece hamileler yaşıyor bu durumu onu yaşıyoruz belkide bende 1 aydır öyleyim