Beyzaerg Zamanlagelen masallah allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin benimde bugun tam 16 yazıyor🙂
MerveYeilyurtahin Temmuz anneleri durumlar nasıl ? Sizi yoran şikayetleriniz var mı acaba ? Benimde 10 temmuz nasipse oğlum olacak 😍
Liva2018 13 temmuz nasipse 😍 nasıl gidiyor kızlar hamilelik göbekler büyüdümü yada bebeğini hissetmeye başlayan varmı 😍 çok sabırsızım ben galiba hemen doğsun istiyorum 👼👼
Htcdndr Emiemi ikili taramada bakarken erkek gibi dedi ama burun kemiğiyle karışabilir bu dönemde dedi😁🙈 20 şubatta kesin söyliyeyim dedi doktorum😊
DeryaKaragc Biz de 19 temmuz nasipse ilk bebeğim cinsiyeti erkeğe benzetildi iki kere bakalım artık heycanla bekliyoruz 😊😊
sedaskan Bizim de 23temmuz gozuktu ultrasonda kizimiz olacak insallahh 🙏 😊 Benim sirtim belim popo kemigim heryerim agriyo kizlar. Doktor hamile pilatesi ya da yoga onerdi. Var mi benim gibi agrilari baslayan daha erken degilmi ama yaa 😑
DeryaKaragc sedaskan ben de gereğinden biraz fazla ayakata kalayım bel ve bacak ağrısı başlıyor normal herakde bir çok kişiden duydum bu şikayetleri ben
Kivanclimerve 31 temmuz bizimde 👼 suan 15+0 gozukuyorum erkege benzetti doktorum daha netlesmedi 2.gebeligim mide bulantilarim devam ediyor bebegi daha hic hissedemedim karnimda azcik cikti gibi 🙈
DeryaKaragc Benim merak ettiğim bu dönemde çatlakları olanlar var mı acaba benim göğüslerim çatlamış 😭
sedaskan DeryaKaragc krem kullanmisiydim ya da herhangi bir yag. Ben 8haftalikken falan basladim daha birsey yok ama hic belli olmaz 🤔
DeryaKaragc sedaskan kullanıyorum hindistan cevizi yağ ve bio oil ama göğüslerim çatlamış karnımda filan bişey yok
BegmkbraKansiz Htcdndr banada erkek gibi dediler ama süprizde yapabilir dendi pozisyon müsait değil diyor ama büyük olasılık erkek diyor ben şimdi erkekmi kabul edeyim 18+1 gitdim