AppleCatCoffe YagmurAnnesi hayatta ağzıma süt koyamam ben içmiyorum valla peynirede alerjim var zaten sadece 1 kase yoğurt omunda kokusunu kessin diye cacık gibi hazırlayıp yiyorum☺
MerveYeilyurtahin Temmuzz yaaaa dimi bebek kıyafetlerine bakmaktan alamıyorum kendimi. Başlasak almaya. Öyle heyecanlıyım ki.
Temmuzz MerveYeilyurtahin evet bir de şimdi yeniyıl indirimleri var hep gözüm kalıyor bende bi kaç oyuncak aldım artık bakıp bakıp seviyorum onlarla oynayacağı günleri hayal ediyorum😍 Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
MerveYeilyurtahin YagmurAnnesi sütü bende hiç sevmem ama peynir ve köy yoğurdu muhakkak her akşam yiyorum. Tek başına yoğurt yiyemiyorum ama içine meyve doğrayıp yiyorum 😊
MerveYeilyurtahin Temmuzz oyuncak bende aldım nazlatıp duruyorum. Rabbim inşallah hepimize nasip eder bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı 😍🙏
Zamanlagelen Bende 26 temmuz 🙂 bakalim o zamana kadar saglikla tasiriz insallah.. Cok belirgin bir belirtiniz var mi hamilelige dair 🙂 Ashenur ipeksfr
ipeksfr Zamanlagelen gögüslerim çok ağrıılı. Bulantım çok yok ama bişeyi yerken birden tiksiniyorum 😟
CananOnay Kızlar bence temmuz anneleri cinsiyeti öğrendikten sonra da yazsın bakalım kız bebek mi erkek bebek mi daha çok ???? 😍😍😍😍
ipekgul ipeksfr evet canım yatarken özellikle çok oluyo yatak içinde dönmelerimde. 9+4 aslında daha karnımızın büyümesinede var ama neden böyle anlayamadım
Zamanlagelen ipeksfr bende de bulanti arada oluyor ama baska skntım yok o yuzden supheye dusuyorum bazen 🙂
BezelikVeAnnesi 14 Temmuz 😍🤗 Hayırlısıyla pambuk bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah’ım 🙏🏻