Gulumseme Pirayeada aynen prof a bile tanıdık var diye alabildik yoksa ona da gidemiyorduk diyecek bişeyimiz yok
Gmztn _elif- yok şuan 30.haftaya girdim doktor artık iğne yaptırmana gerek yok bi sonraki kontrolde bakarız duruma göre devam ederiz dedi 8 hafta boyunca yaptırmıstım toplamda
_elif- Gmztn benim 23 mm di ondan atılmadı dikiş. Ama kisalma başladı diye maalesef ilaçlara basladik 15.haftadan beri devam😔
Mucizemm18 HilLllyyy normal kontrole gitmiştim, ultrasonda anladı sonra da alttan muayene yaptı orda kesinleşti
Gulumseme Bizde dün serklaj yaptırdık kızlar dünden beri ıslaklık oluyordu su geliyor dediler ama bugün spekulum ve amnisure testi varmış onunla baktı su de idrar dediler İnş da öyledir dünden beri elim yüreğim de
2tospikannesii Gulumseme canim ıslaklığı nasildi ya? Mesela benimde ara ara oluyo ama sanki çok az bi akıntı gibi ama şeffaf su gibi az oluyor
Gulumseme 2tospikannesii benimki idrar çıktı canım su da idrar gibiymiş ama o birden gelirmiş durmaz dedi ben kendimi sıkıp bırakınca geliyor