Cicibiciiii Burcuosman gelişme varmıydı peki benim de 7 haftalık ama geç döllenme olabilir diyorum doktor da diyorki gelişim geriliği var geçen hafta bu hafta aynı milim kürtaj olacaksın dedi bende 1 hafta daha beklemek istiyorum sizce
Busra2013 Belirlenmedi benım 6 haftada kese vardı bebek yoktu 8. Haftada gıttım o xmn kalp atısı duydum sımdı 22+3 prensesım❤️
Belirlenmedi Merveismail3 bugun tekrar gittim cnm son adet tarihim 9 eylül bugun başka doktora gittim 5 haftalıksın dedi ama son adet tarihine göre geç ilerlemiş dedi
Merveismail3 Belirlenmedi 9 eylule göre suanda kalp atışını bile duyman mümkün yani ben 19 Eylüldü en son adet tarihim
Papatyaytt Belirlenmedi canm bende 6+5de gittim kesede bebek görünmedi ve vajinal ultrason ile bakınca ufacikkk görünmüştü sen karindanmi baktirdin alttan mi
Belirlenmedi Papatyaytt evet cnm hem ultrasyonda hemde Altan baktı malesef yok dedi 10 gün sonra yüne gel dedi bakalım inşallah oluşur
Zann2606 Belirlenmedi benimkinde hemen görünmedi 12 haftalıkken gittim o zaman göründü korkmayın bence
Zeynepp97 Belirlenmedi Farklı bir doktora gir görmezse alttan baktır benimkini 5+6 da alttan bakarak gördü kalp atışını duydu devlette göremedi ben hemen özele gittim baktı ultrasonu iyi olan bir yere git
Belirlenmedi Aysezey maşallah cnm bende bugun 2 tane özele gittim 8 haftalık olmam gerekirken ultrasyonda 5 haftalık çıktı