Melisasmommmm Selam.Bi kzım var, bu ay ikinciye hamile kala bileceğimi düşünüyordum Son adet tarihin 7 ekim, bu gun(5kasım test yaptım ,silik bile çıkmadı) Sizce 7 kasımdan sonra çıkma ihtimali varmı? Böyle bi durumla karşılaşan oldumu? Kızım da önceden göstermişdi silik de olsa
portakalcicegii Melisasmommmm beeenn 😂 adetime 2 gün kala yaptım çıkmamıştı. Adet günümde olmamıştım akşama doğru yaptım silik çıkmıştı
Fatmanur35 Melisasmommmm Melisasmommmm Ayyy canım aynısı hatta bende böyle bir post açacaktım benimde adetim 8 kasım uygulama 5 kasım olarak gösteriyo adet tarihimi dün test yaptım hiç bir şekilde bişey çıkmadı adet olcak hissimde yok sadece kasıklarım ağrıyo ama adet olsam hissederim hissetmiyorum gebemiyim onuda hissetmiyorum çünkü bilmiyorum o duyguyu görümceme aklım takıldı onun 4 haftalıkken test yapmıştı kop koyu iki çizgisi çıkmıştı işte bende dün yapınca hiç bir hayalet çizgi falanda göremeyince yine olmadı bu ayda olmadı dedim ama hala adet olmuyorum😇😇
portakalcicegii Melisasmommmm bekleyim adetiniz gelmezse tekrar yaparsınız. Gönlünüzdeki hayırlı olsun 🤲🏻🌸
portakalcicegii Bfduam ovulasyon takibi yapmıştım. Testi yaptığımda 13. Gündü ama silik çizgi falan yoktu. 15. Gün belli etmişti kendini
Bfduam portakalcicegii kiminde 12.günde bile belli ediyomuş, kiminde 17.gün, değişiyor kişiye göre, adete yakın koyulaş mıydı ovulasyon yaptıysanız tabi?
portakalcicegii Bfduam ovulasyon yumurtam çatladıysan sonra bırakmıştım o yüzden adete yakın tekrarlamadım ☺️ Kimisi o şekilde öğreniyormuş ama ben bilmiyordum 🌸
Melisasmommmm Fatmanur35 Ben de daha adet olmadım, bi ara karnım da karıncalanmalar oldu, amma olmadım daha, yarın olmazsa test yapmayı düşünüyorum, bakalım,adet gecikmesi sanırım ,hiç bir belirti yok