asuyalin Kızlar merhaba oğlum 5 aylık, bugün kakasında siyah iplik tarzında noktalar gördüm. Ek gıda almıyor, Demir ve D vitamini kullanıyorum. Neden olabilir ?
Asyaayaz1 Sizin beslenmenizle alakalı bir durum olabilir özellikle muz mantar türü vs tüketildiği zaman sütten geçtiği için tam sindiremediği için bu tarz durumlar olabiliyor bazı bebeklere kan ilacıda yapıyor kıl kurdu diye şüpheniz varsa sadece anne sütü emen bebeklerde kıl kurdu olmaz demişti doktorumuz beslenmenizi değiştirin ona göre takip edin siz yinede doktorunuza tabiki danışın benim kızım 4 aylık arada oluyor aynısı ondada benim yüzümden😂korkulucak bişey yok ama endişe etmeyin🌺
asuyalin Asyaayaz1 kuzum valla muz yemiştim ikişer tane iki gün üst üste ondan mı acaba 😩 kurt diye çok korktum
asuyalin Asyaayaz1 ilk defa oldu kuzum ama daha öncede muz yemiştim o zaman olmuyordu, bir sonraki kakasını bekliyorum bakalım, birde kıl kurdu beyaz oluyomuş galiba. Kurt olsa sürekli kakasında olur değil mi ?
Asyaayaz1 asuyalin evet beyazdır bi iki güne düzelir her muz yediğinizde aynısı olcak diye bişey yok kesinlikle bu tamamen bebeğin o An sindirimine bağlı bişey gaz gibi düşünün bir vardır bi yoktur sağlıkla büyüsün minnoşunuz🌺