tontonhanim Kızlar 13 haftalık hamileyim 4 haftalıktan beri yalnızca kan değerlerime bakıldı bir defa o kadar bunun dışında yapılması gereken birşey var mı ikili testi biz istemedik ama şeker tansiyon vs bakılmadı hiç birde ayda 1 ultrasona çağırıyor doktorumuz
gbyalcin tontonhanim şekere zaten kan testiyle bakılıyo. Tansiyon bana 18 haftadan beri bakıyolar. Şeker yüklemesi de 24 haftada yaptırdım sanırım 🤔 20. haftada da detaylıya gittim
Nalan53 tontonhanim Özele mi gidiyorsunuz devlete mi ben her ay ozele kontrole gidiyorum kontrole gitmeden öncede saglık ocagında kan ve idrar testlerimi yaptırıyorum dilerseniz tansiyonunuzada bakarlar ordan aldıgım sonucları ozeldeki doktorum gösteriyorum hem onlara bakıyor hem ultrasona giriyorum 😊
nevarneyokk tontonhanim Ben özelde takipliyim ama gitmeden devlet hastanesinde kan idrar veriyorum e nabıza düşüyor zaten kendi doktorum bakıyor oradanda
busra5501 tontonhanim iki ayda kan ve idrar bakılması lazım eğer tiroid şeker enfeksiyon veya Baska hastalığınız varsa ayda bir bakılıyor canım. Tansiyon muane öncesi doktor ölçüyor. Ölmüyorsa siz sağlık ocağında veya evde ara ara ölçün doktorunuza gidince ölçülmesini rica edin
tontonhanim gbyalcin bana tansiyon hiç bakılmadı özel takipçiyim gebeliğin en başında bir defa kan tahlili istedi bir daha bişeye bakmadı
tontonhanim Nalan53 özele gidiyorum yalnızca gebeliğin en başında baktı kan tahlilime sadece o tansiyonumu bu zamana kadar da hiç ölçmedi
Poyrazin_annesi Tansıyon ve şekere saglık ocagı baktı bnde o sonucları özel doktoruma gosterdm. 2 li test detaylı ıultrason ve seker yuklemesı var onlarıda doktr soluyo nzmn olcagını
tontonhanim nevarneyokk bende özel takipçiyim hamileliğim ilk başınd bir kere baktı kan değerlerime onun dışında bakmadı istemedi tansiyonuma da hiç bakmadı bu şehirde yeniyim henüz ikametgah almadık sağlık ocağı nerede bilmiyorum bile eşim görevde 😕
blueberyy00 tontonhanim ayda bir cagiriyor doktor ama sağlık ocağında da ayda bir benden kan idrar tansiyon şeker kilo takibi yapıyorlar o sonuçları da doktoruma götürüyorum o yüzden ekstra hastanede tekrar istemiyor kan idrar felan
Nalan53 tontonhanim benimde tansiyonumu özeldeki doktorum hiç ölçmedi sadece kilo takibimi yapıyor birde gosterdigim sonuçlara bakıp degerlendiriyor ben saglık ocagında ölçtürüyorum
Nalan53 tontonhanim siz kendiniz her ay saglık ocağında kontrollerinizi yaptırabilirsiniz zaten onlarda izlenime alıyorlar çağırıyorlar d vitamini ve kan ilaçlarını saglık ocagından veriyorlar hem içinizde rahat eder baş agrısı bende cok çeliyorum ama degerlerim normal migrenim var o artı
tontonhanim Nalan53 hmm ben bu şehirde yeniyim ikametgahımız henüz yok ve sağlık ocağı nerde bilmiyorum eşim de görevde
nevarneyokk tontonhanim Bakmasını isteyin ayda bir . Ben tahlil verdim şurda işte bakar mısınız diyin bakar
blueberyy00 tontonhanim neden acaba sağlık ocağı takibiniz varmı ordaki ebe hemşireler de sorumlu sizin takibinizden onlarında çağırıp yapması lazım bunları
Nalan53 tontonhanim özelde tahliler pahalı olabiliyor o zaman yakınınızdaki devlet hastanesine giderseniz ordada yaptırabilirsiniz orda zaten direk kilo tansiyon bakıyorlar ondan sonra kontrole alıyorlar
Beyzabeser tontonhanim bende de ayni durumlar maalesef kucuk sehir problemleri 🤦🏻♀️ e nabizdan saglik ocagini degistirebiliyosun onu mutlaka hallet ilerleyen haftalarda aşı için seni cagiricaklar tetenoz icin. Internetten de yakinindaki saglik ocaklarina bakabilirsin ben öyle buldum. Eşimin nöbetleri yuzunden cogu seye denk gelemiyor ama is basa dusunce mecbur buluyosun
blueberyy00 tontonhanim bağlı olduğunuz sağlık ocağında gebeliğinizi bildirirsinz onlarda sisteme bazen düşmüyor yada gözlerinden kaçıyor bildirin takibe gözleme gelmeniz gereken zamanlari onlar söyler muhtemelen