ebruzb Cidella bende alırım 😍 zaten böyle peluş 2 tane aldım henüz kış olunca pek çıkarmam zaten ama hastane falan mecbur ☺️
Cidella ebruzb 28+0 oluyoruz canım yarın . Senin benden önceydi galiba Aralık demiştin doğum için. Bizimki Ocak sonu ama bakalım yarın kontrolüm var ne diyecek doktor.
Cidella ebruzb Bizimki 3 hafta önden gidiyor normalde 28.hafta olması lazım ama 31.haftada. 1500 Gr boyu 36 cm. Boyu haftasına uygun da kilosu değil 😅 doktor böyle giderse normal doğum istiyorsan zor olur dedi. Tatlı, hamur işi, tatlı meyveleri az ye dedi .
ebruzb Cidella canım bizimde geçen gittiğimizde yani 29.haftamızda öyleydi ya ben cici bebe aşerdim görmen lazım nasıl yedim paket paket ayy bebişime kilo aldırmışım 😅 cici bebe yeme sakın dedi 😂 bebiş 29.haftaydı göbeği 31 di. Bu hafta 32.haftadayız göbeği 33 çıktı doktorum normal artık dedi. Cici bebeyi bırakınca normale döndü🥰
ebruzb Calisananne25 ne kadara aldınız ? Benim aldığım set kargolandı bekliyorum gelince orjinalliğini test edeceğim
Cidella ebruzb 😅 Ben de pankek yapıp üstüne Nutella sürüyordum her sabah. Ondan oluyor kesin. Ben de bırakacağım bakalım 27sinde tekrar randevum var o zaman ne olacak 😅 saçı bile belli dedi doktor erken gelişimini tamamlıyor karnında dedi gülerek 😁
Cidella ebruzb Doğum da zor olacak gobuslu olmasını geçtim 😅 şu 3 hafta dikkat edicem bakalım fark edecek mi
Cidella ebruzb Alacağın bir şey kaldı mı takibe alayım senin için ☺️☺️ benim kaşık biberon kaldı onu da alsam mı bilmiyorum ihtiyaç olur mu diye
ebruzb Cidella ben de almayı düşünüyorum onu 🙈 biberon emzik onları da bu ay indirimde yakalarsam alacağım canım teşekkür ederim 😍 korbell ben düşünmüyorum ya değiştirince direkt atarım yani o yüzden onu almayacağım🤗