alparslanannesii1661 caganin_annesi Dbe24 elaweannesi Kizlar kargolsrimi getirmjs barıştık ahahahahahha
Minikcivcivv mutlugebeee merhaba ciğer geliştirici yapıldı mı acaba bende ayni durumdayım da erken doğum riski var
mutlugebeee Minikcivcivv hayır maalesef nat’de kalp atışı çok yüksekti bekleyemedik hemen aldılar ama ciğer geliştirici olsaydı kesinlikle küvöze girmezdi😔
Minikcivcivv mutlugebeee yaa cok geçmiş olsun rabbim bağışlasın tez zamanda kollarınıza alırsınız inşallah dualarimm sizinle🤲🏻🤲🏻
1999luanne Dbe24 ya indirim var gibi gelmedi bana hiç almadım o yüzden ilk pat pati duyduğumda birisi 12kiyafeti çok uyguna almıştı bi kuralı vardı ama unuttum öyle bir şey yok mu acaba🙂
caganin_annesi 1999luanne bende şu an bakıyorum ama beş parça şeye 204 lira diyor yani çok ucuza gelmedi bilemedim beklicem.
alparslanannesii1661 caganin_annesi hee getirmis baristik bile gelirken en sevdigim yiyecegi almis ahahahahahha
Dbe24 alparslanannesii1661 ahahah ateşkes imzalanmış demekki sevindim 😂 bunarada çok güzeller sağlıkla güle güle giymeyi nasip etsin Allah inşallah 🙏🏻🥰
caganin_annesi alparslanannesii1661 ay inanmiyorum ya çok güzel hele monta bayıldım sen bu monta ne kadar verdin çünkü sabah birisi 38 lira demişti ama şimdi 67 lira sanırım.
alparslanannesii1661 elaweannesi çok teşekkür ederim canim sağlıkla inşallah 💕 kargolarimi getirince unuttum herseyi barıştık 😂
kcnr Dbe24 nasıl alışverişte indirimden faydalanıyorsunuz yeni üyelere yüzde 80 diyor üye oldm ama eklediğim ürünler 3 tane ile sınırlı ve 200küsür tutuyor 🤷🏻♀️Anlayamadım bu nasıl indirm
Dbe24 kcnr @1999luanne @sultanc bizim aldığımız zaman yüksek fiyatlı ürün 1 adet ayrıyetten de 4 adet 9.99 TL’den başlayan ürünlerden veriyordu sistemi değiştirmişler şuan şimdikinde yüksek fiyatlı ürünlerden 3 tane 9.99 tlliklerden 1 adet seçiyorsunuz ama yine ilk üyelik olduğu için kargo bedava oluyor