Birumudumolsun Doktr bacaklarını açmıyor dedi sonrasında da büyük ihtimal kız bence cıkıntı yok dedi . Ama kesin diyemem organını göremedim ddi Ben çok heyecanlıyım artık cinsiyeti öğrenip alışveriş yapmak istiyormmmm🤓🤓
mrsflowers Birumudumolsun bacım biz 7.ayda öğrendik ve kızmış aynı öyle bacak arasını ya kapatıyordu yada arkasını dönüyodu😂😂
Mrvweeeeee Birumudumolsun bende gec ogrendim kesin kizdir baska doktora gt istersen bide ben farkli doktora gtmistm artk buyudukce gorunmuyo cunku cinsiyeti
mrsflowers Birumudumolsun aynen canım utangaç mı inatçı mı artık belli değil 40haftamız bitecek halen doğmaya niyeti yok inadı ağır basıyor sanırım 😂😂
Birumudumolsun Mrvweeeeee 2 hafta sonra detaylı ulturasona gireceğim orda öğreniriz inşallah canım 🐣🙏
211212g 16 haftada gittim göstermedi kendini ama doktor kız gibi dedi 20 de gittim kesin kız dedi inşallah sizde en yakın zamanda öğrenirsiniz insan merak ediyor 😊
Birumudumolsun 211212g evet gerçekten merak ediyorum ama kızım olacak hissediyorum bir de kızlar saklanıyormuş hep 🤭🥰
Papatyam63 Buket_dadas valla biz isallah kız belkiyoruz bir oğlum var kizimizda olsa tam olur ama sağlık olsun yeter salı günü gidicem bakalım isallah gösterir
Buket_dadas Papatyam63 insallah kuzum vallah benim ilk bebis babası kız ben erkek istedim ilk erkek olsun ilerde kızım olursa korur onu bizden sora elini tutardiye kücüken hep dua ederdim dilegim gercek oldu insallah sizinde olur😂🙏🎀💓💋💕
Papatya-Kokusu Birumudumolsun 18. Haftada öğrendik bizde kız dedi hatta 14 te erkek dedi sonra kız olduğunu gördük resmen pipi gibi cıkıntı vardı meğer değilmiş