Fulyabaykan ilk dogumumdu bende mecbur sezeryan oldum normal dogum icin 4 gun direndik ama olmayinca spinal sezeryan oldum korka korka aglaya aglaya girdim hatta cok korkuyodum simdiye kadar hic ameliyt dahi olmamistim neyse beni hazirladilar ameliyaathaneye girdim spinal ignesini vuracaklar korkuyorum bi doktorum kollarimi sagdan sola yaparak sarildi bana derin nefes al dedi o sira sinek istirigi gibi birsey hissettim ameliyat surecini anlattilar serum falan taktilar benim degerlerim cok yuksekti cunku yatirdilar anestezi doktoru bitene kadar benimle konustu ordan kizimi gosterdiler bi cok sukur dedim optum ayilma odasina aldilar orda bi emzirdim az da olsa sonra odama ciktim dogum yapmis oldugum halde sancim vardi hemsireye sordum kani vucuttan kolay atmam icin dusuk dozlu sanci takmislar 6 saati doldurdum ayaga kaldirdilar oan sadece cok zordu benim icin neyse kahveydi corbaydi bebegimdi baya guzel bi gundu ertesi gunde taburcu olup eve geldim 3. Gun ayaklandim 10. Gunde dikislerimi aldirdim dikis aldirmaktan da korka korka gittim ama yatmamla kalkmam bi oldu 🙂🙂 suan kizim 16 aylik ve ben 10 haftalik hamileyim 🙂