Fulyabaykan bende sezeryan doğum yaptım yeni tazecikk 15 günlük anneyim Spinal doğum oldu benim hikayem normal doğumla baslaamısti aslında tam 40 haftalıkken 2 cm açıklık var diye suni sancı verelim dediler bende kabul ettim hem normal doğum sancısı çektim hem sezeryan aslında bebek kasları yetersiz kaldığı için kendini yitemiyordu ve suyumu patlattiklari için çocuk oksijensiz kalmaya başlıyordu acilen sezeryana aldılar korkutmak gibi olmasın ama beni en çok zorlayan kısım sondaydı çok canım yandı sonrası hiç zor geçmedi amaliyata alındım ve 5 dakika sonra kızımın ağlama sesini duydum her şeye değdi o zaman bütün acılara sonrası illaki ağrım oldu ağladığım bile oldu ama gaz cikarmak ve dışarıya çıkmak hiçte zor bişey değilmiş ben ilk gün gaz cikartabilmiştim eve geldiğimde ağrılarım oldu ama dayaanilmiycsk bişey değillerdi 15 gün oldu hala tam anlamıyla geçti diyemem tek taraflı yanmam oluyor sürekli yürüyüp hareket etmeye çalışıyorum biraz hafifliyor 15 günde canı az olan ben toplandiysam sende toplanırsın ve dayanırım hiç korkma korkulacak hiç bir şey yok asıl normal doğum çok zormuş bence ben yapamazmisim gerçekten iyiki sezeryan oldum