Nurrrrrrr Kızlar hafta sonu alışveriş yapıcam bebek için ama ne alacağım hakkında hiçbir fikrim yok alanlar yardımcı olabilir mi gerekli olan eşyalar olmayan eşyalar neler nasıl almalıyım 😮😮
umranozby Nurrrrrrr kesinlikle liste çıkartın derim insan mağazaya girince kendini kaybedebiliyor 😁 çok gereksiz alış veriş yapıp önemli şeyleri unutabiliyor
Nurrrrrrr umranozby işte o önemli şeyler ne bilemiyorum boşuna gereksiz şeyler de almak istemiyorum 😟
Gulyllu Gereksiz seyler almayayım siye kendimi tembihlemiştim ama görümcemle beraber yoldan çıktık kendimizi durduramıyoruz suan 😂
Diclemahmut bende daha hic bisey almadim ne alicagim hakkinda hic bi fikrimde yok yardimci olursaniz çok sevinirim☺
Hatunnn Aysun2834 ben yenidogan 3 aylik, 3-6 aylik ve 6-9 aylik olarak boldum canim. Yenidogan icin bi hastane cikisi oluyor zaten birde 3 tane daha zibin ekledim,5 adette patikli pijama alti.1 tanede tulum ekledim. Bazilari iki hastane cikisi diyor ama benm hastanem kendiside bi takim giydircekmis ben oyuzdne 1 tane aldim. 3-6 ayligi daha cok tuttum. 5 tane tulum,5-6 tane pijama takimi,tek alt taytlar 4 tane. 5-6 tanede zibin zibinlarimin cogu kisa kolluydu sonra kış bebegi olcak uzun olsun dediler 3-5 tanede uzun kollu aldim. Bukdri biraz fazla aslinda ilk heves diyelim:) ayni sekilde 6-9 icinde aldim. Birde disari ozel birine gidersek diyede ayına gore pntolon bluz aldim 1 er cift Bunlara ek corap ve patik 2 tane bere Kiz olcagi icin saç bandı:) Penye yelek Penye hirka Battaniye Bornoz takimi Kundak battaniye 12 adet mermersahi agiz mendili 5 adet muslin mendil 3 adet mama onlugu br.browns baslangic biberon P.avent yenidogan emzik Uni baby yenidogan pamuk islan mendil Prima premium care yenidogan 1 ve 2 beden bebek bezi Mustela yenidogan kopuk sampuan Burts bees bebek sampuan ve vucut losyonu pisik kremi Kuvet seti Avent bebek telsizi chico tarak seti Tirnak makasi
Busrak Kendi listem bu şekilde. Siz kendi ihtiyaçlarınıza göre az ya da gereksiz bulduğunuzu değiştirebilirsiniz Tekstil ürünleri 1 takım 10’lu hastane çıkışı 2 takım 5’li hastane çıkışı Uzun kollu body-3-4 ad. Çorap, yün patikler Hırka 1 ad.(örülecek olanlar var) Ayaklı pijama altları 3-4 ad. Şapka-eldiven Her boy tulum-3 ad. Pijama takımı-2 ad. Alt değiştirme örtüsü Müslin örtü-2 ad. Battaniye- Kalın ve ince . Önlük Araç-Gereç ürünleri Biberon-Philips Avent Emzik-“ “ Emzik kutusu Banyo ürünleri Banyo havlusu-Başlıklı başlıksız 2 ad. Banyo küveti Yıkama süngeri Bebek yumuşatıcısı uni baby Bebek deterjanı- uni baby Bakım ürünleri Sudocream Mustela saç ve vücut şampuanı Masaj yağı unibaby ya da mustela Bebek temizleme pamuğu Islak mendil uni baby . Bebek bakım seti-(saç fırçası,tırnak makası,tarak..) Bebek bezi . Pudra Elektronik ihtiyaçlar Ateş ölçer . Burun aspiratörü Süt pompası tekli elektrikli Benim için ihtiyaçlar Lohusa takımı(gecelik,önü düğmeli pijama) Lansinoh göğüs kremi Göğüs kalkanı Göğüs pedi Emzirme önlüğü Sırt çantası Lohusa pedi(depend) Doğum sonrası korse . Emzirme sütyeni . Uyku grubu Beşik Şifonyer Uyku seti Nevresim takımı Alez Uyku arkadaşı Hastane hazırlıkları Bebek çikolatası Lokum Kapı süsü Dağıtılacak hediyelik Terlik- taç