Ulkukapusizoglu Nonamirce gerçekten mi ? Yani belki de bebeğin salyası en iyi merhem. Bu beni çok rahatlattı umarım öyledir ne kadar zamanda yaralarınız iyileşti?
Nonamirce Ulkukapusizoglu evet mucize gibi değil mi. İnanın ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama biraz dişinizi sıkın çok kötü bir acı olduğunu biliyorum.
Meriiih Ulkukapusizoglu benim arkadaşım başta göğüs ucu çıkmadı onu kullandı canım bi süre sonra normal göğsünü verdi ve emdi çok güzel. Eğer çok acın varsa bence bir deneyebilirsin.
Mrv1007 Ulkukapusizoglu demek ki o annelik hissiyatı insana her şeyi yaptırıyor 💕 Geçer gider bütün acılar tabi hem bebek için hem bizim için yeni bir durum, inşallah şifa bulursun en kısa zamanda
Naz0 Buzdolab poşetleri var ya, küçük kareler yapın kesin, meme ucundan biraz daha büyük, her emzirdikden sonra meme ucuna koyun bir sonrakiya kadar. Ortamı nemli tutmasınden dolayı yaralara baya iyi gelir.
Ulkukapusizoglu Naz0 bakteri oluşumuna veya yaramın büyümesine sebep olmaz mı ıslak kalıp hiç kurumaması? Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın