Gokyuzum1 Kızlar selamlar, 12.haftadan bu yana plesantanın aşağıda olduğunu söylüyor doktorum şuan 22 haftalık olduk, artık bu haftadan sonra yukarı çıkar mı bu zamans kadar çıkması gerekirmiydi sizce, doktora sormayı unuttum sizlere sorayım dedim
gldn065807 Gokyuzum1 benimde 11 haftada aşağıda biraz demişti 20 haftadan sonra yavaş yavaş çıkar demişti pazartesi kontrolüm var 20 haftama giricem bende merak ediyorum sanırım 30 haftaya kadar çıkabilir mis kanama falan yapuyormu
Zehraspl Gokyuzum1 benimkide asagida rahim duvarima yakinmis sali gunu gittim kontorle agrilarim vardi doktor korktu erken dogum riskin var acil olarak detayli ultrasona gir dedi ertesi gun apar topar gittik sabah baktilar plesenta rahim duvarina yakin oldugundan oyle demistir erken dogum riskin yok endiselenme hersey yolunda eger kanaman yada suyun gelmezse hic sorun yok dediler o cikar yukari zamanla
Demet_akman Gokyuzum1 benim 24den sonra cikti 30 kadar cikiyormus en kotu sezeryan olur korkma benim de o zamanlar oyle korkularim vardi bebege birsey olur erken dogar falan diye allah yardim ediyor sen dikkatli ol tevekkul et hersey yoluna girer allahin izniyle
Gokyuzum1 Zehraspl detaylı ya bende girdim oradaki doktor da herhangi bir sorun yok dedi bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak 🌸
Gokyuzum1 Demet_akman çok teşekkürler hayırlısı olsun diyorum her zaman sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸