Bebegim5 34 haftalık hamileyim bebeğim gün içinde sürekli uzunca hıçkırıyo bi sakıncası var mıdır? Bebeği benim gibi olan var mı?
poyrazinannesi3547 Bebegim5 bende 31 haftalık hamileyim normalde kısa sürerdi hıçkırıgı bugun sabah baya uzun sürdü hatta eşimde farketti bu durmadan yapiyo diyo hıçkırıkmı diyo yoksa kalp atışımı dedi dedim hıçkırık ama 2 dk falan sürdü minnoş
Yenianneadayi2208 Bebegim5 hiç bir sakıncası yokmuş.Benim bebeğimde öyle hem uzun süre hıçkırıyor , hemde gün içinde sayı olarakta fazlaca tık tık tık yapıyor 😊 hatta doktor muayenesinde de doktorum fark etti bir süre ultrasondan bize gösterdi 😊 yerim yaa
Elifinannesii_ Bizde 31+1 devamlı hıçkırıyor. Bende burada bekleyeyim 🙈 ciğerlerinin gelişmesi açısından hıçkırması iyi ama sürekli oluyor bizdede
Elifinannesii_ Bebegim5 o hep oluyor ya benimde şuan hıçkırıyor mesela daha yattığım yerden kalkmadım 🤦🏻♀️😂 ciğerleri gelişiyordur iyi bişeydir diye düşünüyorum ama tecrübeli anneler de yazar belki
muges44 Elbette iyi bir şey benimde gün içerisinde bazen 2 3 bazen 6 7 kere belirli aralıklara 4 5 dk süren hıçkırıklar oluyor🙂her hıçkırmaları ciğerlerinin geliştiğinin bir göstergesi endişe etmeyin 💐
k_nur2022 CNN-b kalp atışı gibi pıt pıt pıt atıyo sanki canım. Mutlaka fark edersin. Dokunduğunda saniyelik tekme attıyormuş gibi düşün. Dokunmasan da fark edersin. Bi atıyo bi kaç saniye sonra yine atıyor. Nasıl tarif edeyim Başka bilemedim böyle bişey 🙈
ebrucevik18 k_nur2022 o pıt pıt atışı bende hissediyorum ama bebeğin hareketleri gibi canlı değil çok hafif ve rahim ağzında sanki çok derinden geliyor yani 29+3 üz bu arada
ebrucevik18 Bebegim5 evet bi kaç dk sürüyor düzenli olarak özellikle yeni uyandığım zaman oluyor gün içinde çok olmuyor henüz