denizinnannesi Kizlar sizde benim givimisiniz ya sanki hergun daha kötü oluyorum bugun 5 günüm ayaga kalkinca organlarim dusecek givi sanki zaten uzanmamk kabus gibi
Deniz59 denizinnannesi benim 1 hafta oldu sadece dikiş yerinin sol tarafı acıyo yataktan kalkamıyorum zorlanıyorum kalkarken
Dila71 denizinnannesi bende sezeryan oldum fakat sadece üşütünce bir karın ağrısı oluyor. 3. Gün dikiş ağrım hiç kalmamıştı desteksiz yatıp kalkıyordum. yara yerinde bir enfeksiyon falan yok değil mi
Esrakin denizinnannesi Bugun seseryan olali 25 gunum hala agrilarim ara ara devsm ediyor ama ilk 10 gun ölüm gibiydi resmen bacaklarimi hisetmiyordum spinal sezeryandi bide surekli altima kaçırıyordum farketmiyordum yeni yeni kendime geldim
denizinnannesi Deniz59 iste bende gidiyorum yatmaya o yataya uzanip kalkmak okadr zorluyorki beni hele kalkinca ayaga organlarim sanki dusecek gibi oliyor elimle karnimi tutuyorum oyleyim yani
Kereminannesiiiiiii denizinnannesi toparlayıcı birşey giy ben ikinci günü toparlayıcı külot giydim o sıkı tuttu daha rahat hareket edebildim. 11. Gün şuan benim hala ağrı var ama oturup kalkmak daha kolay şuan.
Deniz59 denizinnannesi 12 gün oldu canım o ağırlarım baya bi azaldı arada yataktan kalkarken ağrı olmuyo bile
denizinnannesi Dila71 yara yerim bantli dün actirip yeni bamt takdirdim pansuman yapildi ama o da gergin ya sanki bant olamsa daha iyi gibi olcak ama doktr erken cikarma dedi
Dila71 denizinnannesi ikinci gün yara yeri açık kalacak dedi benim doktorum 😳 kapalı kalması iyileşmeyi geciktirir sadece dus alırken ilk 5 gün bantla kapattık onun dışında hep açıktı
Senayyalcin denizinnannesi bende öyleydim ağlıyordum bir daha yürüyemiyicem gibiydi eğik yürüyordum dikişlerin ağrısı bir yandan ama 2-3 haftaya iyice toparlıyorsunuz merak etmeyin
denizinnannesi Esrakin evt cok zormus ya lohusa piskolojisi mi desem agri sizi mi desem hangisine yanalim tek guzel olan sey bebegim🙏
NurayO denizinnannesi ben 5 gün sonra korse taktım o kadar iyi geldi ki. Organların yere düşecek gibi olmuyor orayı sıkı tuttuğu için. Doktor kontrolü ile korse taktım çok rahat oldu