Beyza2727 Fadiiik evet yumurtlama gördüğünüz günden kaç gün sonra yaptınız bide testin fiyatı ne kadar
blueberyy00 Fadiiik erken gebelik testi yapmışsin sanirim var gibi duruyor burda ama kanda negatif demişsin altlarda yeni bir gelişme varmı
blueberyy00 Fadiiik bu elindeki test comfort day gebelik testi zannettim ben adı ne testin bende de bı kere böyle çıktı yanıltıcı olabiliyor eğer adı aynıysa testin belkide kimyasal oldu ondan değer sıfıra indi bilemedim
blueberyy00 Fadiiik Himm anladım burda da aynı modele benzeyen test var o zannetim adetinize kaç gün var
blueberyy00 Fadiiik baya pembe birde bu yani kuruma da değil gibi evet normalde once kanda çıkar çok tuhaf
Gonul_1 Fadiiik 4 gün gectiği İcin böyle bendede böyle cıkmıştı bir kac gün sonra yine yap net cıkar ama emin olmak istiyorsan kan testi ver hayırlı olsun
Nazmiye12 Fadiiik benimkide adetten önce verdim negatif çıktı.1.20 adet tarihim de yaptım idrar testi pozitif çıktı
Gonul_1 Fadiiik aaaa test bozuktur belki 2 gün daha bekle yine yap ama kafanda cıkmadıysa yokdur bende 4 5 gün gecmişti iki test aldım bir normal birde hızlı cıkmıştı ama yinede kan testi verdim 5 haftalık hamile olduğumu oğrendim