Arkadaşlar hamileliğin ilk aylarinda vajinal akıntısı olan oldu mu? Rengi nasıl oluyordu.Beni bilgilendire bilirmi sizniz?

1. haftadayım akıntım oluyordu hep ama sarımsı ve ya beyaz renkde.Dün birde bu gün şeffaf ama bulanık garip bir renk olduğunu gordüm ama sonra geçiyor.yine beyazımsı ve ya sarı oluyor

Ben gebeliğimi öle öğrendim hala şefaff beyaz akıntım var arada sarı oluyor bu hafta kontrolümde sölicem idrar testi temiz bol su içiyorum kaşıntı koku olmayınca doktorlar pek önemsemiyor

Emilyamir benimde ilk haftalarda akıntım hep beyazdı daha sonra sarıya döndü idrar testi ve kültürü yaptım
      Bakteri protein yok çok şükür kültürde
      Hafif enfeksiyon çıktı
      Doktorum idrar temizleyicisi yazdı ve 2 fitil verdi şuan beyaza döndü
      Eğer akıntın sarı veya yeşil olursa mutlaka gel dedi doktorum
      Gerekli tedavi uygulanmazsa sıkıntı oluşacağını düşünüyorum

Serrammm Bende bazen beyaz bazen sarı oluyor kaşınma yanma yok,doktorada söylemiştim.Sadece dün ve bu gün rengi değişikti bulanık sari gibi.Düşük tehlikesi olur diye korktum ben fakat korkmama mı söylediler.Yinede doktoruma söyleyeceğim.Ama değişik renkli akıntı hep olmuyor 2 kez oldu sonra olmadı

Mucizem_4 Benim ağrım ve ya kaşınma yanma yok.Beyaz bazende sarı oluyordu akıntım.Dün ve bu gün rengi sanki bulanık gibiydi bulanık sarı o beni biraz korkuttu ama çoğu kişi normal diyor.Sadece 2 kez oldu sonra yine normal akıntı

Emilyamir korkmana gerek yok tedaviyi başlamak önemli hemen birsey olmaz stres yapma o kadar geçmiş olsun canım