Gulper Mrb güzel anneler beylikdüzü civari esenyurt beylikdüzü avcılar tarafından güncel muane ve doğum ücretleri nelerdir fikir olsun bize çoğu yer zam yapmış bu zamlar yıl başından sonra yapılması gerekmez mi neden bu kadar erken davrandılar
Asyaveannesi36 Gulper Beylikdüzü kolon muayene 200 sezeryan şuan 5000 normal 4000 diye konuştuk medicana 8500 normal 9000 sezeryan herşeyi doları bahane ettikleri için canım geçen ay aldığım Zara swetshirte bile 40 TL zam gelmiş 🤦🏻♀️Ve hastane fiyatları yılbaşından sonra %25tekrar zam yapacakmış kolan hastanesi öyle dedi
Enisermgl Gulper beylükdüzü medilıfa gidiyorum 120 muane ücreti veriyorum 2 bin normal doğum 3 bin sezeryan denildi Aralıkta doğum kısmetse
Asyaveannesi36 Enisermgl medilife ben pek beğenmiyorum hastane çok temiz değil devlet hastanesi gibi aşırı kalabalık 🤦🏻♀️ Ve arkadaşım orda doğum yaptı bebek enfeksiyon kaptı o yüzden pek içime sinmedi uygun ama
Enisermgl Gulper çok memnunum açıkçası Evimden yakın ayrıca en uygun burasıydı açıkçası Ali beye gidiyorum tavsiye ederim 😇 Herşey ateş pahası zam gelecekmiş yılbaşından sonra