Tatlibebek Mrb genç anneler ben adet tarihine göre bugün tam 13+2 oluyorum ama dün ikili tarama testi yaptırdım onda 12+2 gösteriyor yani 1 hafta geriden gelinmiş görünüyor sizinde başınıza böyle bir durum geldimi normalmi yani tedirgin oldum
Mrvsmt2502 Tatlibebek 2 hafta ileri ya da geri olabiliyor ayrıca hastanedeki usg cihazının kaliteside önemli benim aybı gün devlet ve özeldeki ölçümlerim farklı çıkmıştı. 1 hafta önemli değil başlarda benimde öyleydi ama şuan 1 hafta ileriyiz bebe büskivisi yiyorum beslenmeme dikkat ediyorum
Muruvet Tatlibebek doktorlar son adet günü başlangıcına göre hesaplama yapıyorlar oysa siz belki o tarihten haftalar sonraki ilişkinizde hamile kalmış olabilirsiniz. Bu nedenle yaşadığınız durum normal ama aklınızda kalacak ise başka doktora da danışabilirsiniz
minikpandammmm Benim her doktorda farklı çıkıyor 😄 3 ayrı doktora gitmiştim gecen ay ağrılardan yanı hepsi mi farklı olur
busrasahinn Tatlibebek evet bebegimin kilosu 1 hafta ilerden boyu ve kafası bir hafta geriden geliyor ortalaması alınmış gibi oluyo 1 hafta geride genel gelişimi deniyo ama bende minyon kısa boyluyum o yüzden dert etmiyorum 1 haftayı normal kabul ediyolar zaten 2 3 hafta olursa sıkıntı
Ayyliinn5858 Arkadaşlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim doktorum sağlık ocağından bi kaç tahlil istedi bu tahliller için aç mı tok mu olmam lazım bilgilendirir misiniz☺