Beyzatkl Cansum1 takma canım insanları inan her iki dopumda zor ama evlatlarımızı görünce ne korku kalır ne acı sende bebişini üzme ağlama herşey olacğına varır nasip
Cansum1 ZeyooZ haklısın ilk ya basıma gelecekleri pek bilmiyorum birde milletin baskısı YÖK yarım insan YÖK şöyle
Svl Zeynepreyyan ben tamamen kendime geldikten sonra sürekli ara ara hemşireler gelerek yürüttüler ne kadar çok yürürsen okadar iyi diye sondayıda belki yatıp kalmayalım ayaklanalım diye dr taktırmadı.Ben büyük tuvaletimi hastanede hiç yapmadım normaldede kabızlık problemim vardı
Yabrukus Didemalkanendik aman kayınvaliden ne karışıyo ya senin kararın önemli ben yapmıyorum normal dayanamıyorum dersin olur biter yani ona neymiş
Didemalkanendik Yabrukus yaa o normal yapmıs ya canm oğlumda var 3 yasında daha kolay kalkarsın acısından diyore
Zeynepreyyan Civcivimm aynen normal doğumda takılmıyor çünkü yatıp kalkarken sorun olmuyor . Doğumdan hemen sonra kalkıp rahat rahat geziyorsun :)
Gizemgizem Cansum1 Bende cuma 38 olugorum artik cok zorlaniyorum dogumda tam bayram tatiline geliyor doktorumda bekliyor oyle cati mua bile yapmadı acaba sezeryan mi desem diyorum panik atak bende de var ama genelden korktuğum icin spinal olmayı dusunuyorum