Nurayselvii 33 haftaligim doğum konusunu konuşmak için erkenmi acaba en son 1 ay önce gitmiştim kontrole
nevarneyokk Nurayselvii Benim doktorum 37 de çatı muayenesi yapacağını doğuma o zaman karar vereceğimizi söyledi . Sezeryan istediğimi söyledim tamam 37 de gün veririm dedi bana . Sanırım her halükarda o haftayı bekleyeceğim
Gamzeee__ Nurayselvii normal mi istiyorsun sezeryan mi 33. Hafta gttim 36.37. Hafta netleriz dedi normal istiyorum insaAllah nasip olur
Selcans Nurayselvii sezeryan düşünmüyorsanız doğumu konuşmak icin erken. Dönmedi ise bile stres olmayın son hafta bile dönen oluyormuş. Benim sali kontrolüm var 36+2 olacak o zaman doğumu konuşacağız daha 🌸😇
Nurayselvii nevarneyokk anladım canım benim bakalim bana ne dicekler bugün sağ salim kucağına alırsın inşallah sende
bsrakaradayi nevarneyokk evet benimde doktorum da 37 de çatı kontrolü ile karar vereceğini söylemişti her zaman öyle oluyor zaten öncesinde bakılmazki 💁🏻♂️
nevarneyokk bsrakaradayi Benim ilk gebeliğim. Kendi isteğimle sezeryan istediğim için çatı muayenesi bile olmayı düşünmedim , hala düşünmüyorum . O yüzden gün verir diye düşünerek bende sormuştum .
Nurayselvii Gamzeee__ normal istiyorum canm ama en son bir ay önce bebek ters denilmişti donmusmudur acaba diğer doktorum demsti
Gamzeee__ Nurayselvii Muhtemelen döner ben 25 ekimde gittim doğum pozisyonunu almis dedi. Doğuma kdr daha cok döner demisti bende normal istiyorum umarim olur