yagizinannesii Kızlar ciddi anlamda kabızlık sıkıntım var. Sezaryen olduğum için ıkınamıyorum da. Emziren anneler için ilacı var mı. Doktorum duphalac süspansiyon diye bir ilaç yazdı ama ben etkisini göremedim.
Kbrayankkk2 yagizinannesii Kayısı suyu diye biliyorum ben içiyordum en azından kabızlık görmedim bi dene istersen kayısı suyu meyve suyu kayısıda ye üzerine su iç baska fikrim yok çünkü ben hemen çıkmıştım wcye sezeryan dan sonra
Merveonay yagizinannesii kayısı hoşafı iç net faydası oluyor canım suyunun içinede at öylede ye bol bol sarı kayısı kurusu tüket
PelinO Bende o şurubu kullanıyorum. Tam ölçek için şurubu. Şuruptan sonra bol su içip elma yeyin. Hamileyim. Basur oldum kabızlıktan. O şurup kurtardı
yagizinannesii Kbrayankkk2 denemediğim hiç bişey kalmadı. Artık kabızlıktan makatım çatladı o derece. Kabızlık için haplar vardı 2 saate ishal yapıyordu ama sanırım bize yasak yazmadığına göre
PelinO yagizinannesii ihtiyaç duydukça içiyorum şu süreçte. Daha fazla ıkınıp basur olmaktansa. Bol kayısı ve elma yeyiyorum üzerine su içiyorum
Kbrayankkk2 yagizinannesii valla geçmiş olsun ben yaşamadım sezeryandan sonra arkadasim dikkat et sıvı seyler ye kati yeme bi zaman belki geçer madem sen wcye çıkamıyorsun neden seni eve YOLLADI hemen
yagizinannesii Kbrayankkk2 ah be canım 29 gün oldu doğuralı. Benim taaa öncelerden beri bu kabızlık problemim var. Bir türlü geçmeyen. Hamileyken bu kadar değildi. Şimdi ameliyattan ötürü kaslarım falan zedelendi ya sanki ıkınmayı unuttum
Kbrayankkk2 yagizinannesii Kiyamam bi fikrim yok valla arkadaşım geçmiş olsun belki geçer lohusalik bitince bende de basur vardi bisey yoktu hamileyken logusayken cildirtti beni simdi geçti şükür oluyo lohusalikda ya ama sen sıvı yemeye gayret et bagirsak dugumlenmesi olmayasin sen ben bekarken olmustum lama ilac vs kulandim geçmişti bende wcye cikamiyordum