Bsra_Ahmt Kızlar selam 34 haftalık ligm genelde soluma yatıyordum ama artık soluma yatamıyorum kolum çürüdü resmen sagıma doğruda uyuduğum oluyor elimde değil bebeğe zararlımı ya?
momsturk Bsra_Ahmt genellikle sola yatıyorum. ama sağıma da yatıyorum yani. aynı pozisyonda yatmak çok zor. bacak arasına yastık koyarak iki tarafa da yatıyorum. bu zamana kadar bebeğimde de bi sıkıntı çıkmadı. kimseden de anne sağına yatmış bebekte sıkıntı çıkmış diye duymadım.
YoncaD Bsra_Ahmt valla ben hamileligim boyunca iki tarafada yattim bisey olmadi 37. Haftadayim hala sagimada yatiyorum nasil rahat edersem yani.. hep sola yatmakda imkansiz zaten insanin kolundan ziyade kalcasi ağrıyor
Dilekcnkn Bsra_Ahmt Sağ sol karışık yattım canım eskiden hangi kadına hangi doktor o şekilde yat veya bu şekilde dur falan demişler ki hastahanemizdeki doktor bebeğiniz sizi yönlendirir illa ki sola yatın demedi sadece sola yatmak daha iyi sağdaki damarlar mu ne varmış
DerinMavii Bsra_Ahmt sola yatmaktan bende mafoldim günlük hayatta sağa da yonsldigim oldu ama kan akışı düzgün gitsin diye gece sartliyorum kendimi sabaha kadar soluma yatiyorum sol tarafım mafoldu artık
Selver07 Sağ tarafta sol tarafta bi önemi yok diyor doktorlar istediğiniz tarafa yatabilirsiniz bende 34 hafta oldum her iki türlü de hala belimi ağrıtıyor yatamıyorum 🙄
marbling10 Bsra_Ahmt valla ben hep karışık yatıyordum. Dün böbrek büyümesi yaşadığımı öğrendim, doktor sola yat dedi. Bu gece sola yatmaya çalıştım sürekli uyandım🤭🙄 31. Haftadayız daha inşallah alışırım
yamacinannesii Bsra_Ahmt ben genelde sağa dönüp uyuyorum çünkü sol tarafta nefes alamıyorum bebeğimde bi problem yok gelişiminde veya kilosunda damarda ki direçle alakalı sanırım bende problem yaratmadı
Elifinannesii_ Ben genelde soluma yatıyorum biraz zor oluyor arada sağa dönüyorum alıştım galiba sola yatmaya bacak arama yastık alınca rahat ediyorum. 🙈 geceleri bazen uyku sersemi sırt üstü yatıyormuşum işkence gibi heryerim ağrıyor 🥺