Babyiveannesi Normal doğumdan çok korkuyorum ilk doğumum olduğu için herhalde ama normal doğumda istiyorum acaba sancılar mi zor yoksa bebeğin çıkma anı mı 40+0 olduk ve halla bir açıklığımiz da yok acaba açıklığım olmayacak mı çok merak ediyorum
Ozlemflz Babyiveannesi doğum anında insan vücudun da tüm kemiklerin kırılması gibi bi acı olurmus. Ama ne hikmetse hatırlanmayan tek acı da doğum anında ki acıdır.
duygu_ozgenc Babyiveannesi sanci ani cok zor ikinci gebeligim 1 bucuk sene once yaptim dogum ani bana bitecegi icin kolay geldi o an sadece bi an once bitsin diye cok guzel ikinmistim en zoru sanci aniydi benim icin Allah kolaylik versin normal dogum gibisi yok hemen ayaklandim agrim sizim olmadi hic
Babyiveannesi S-Halilova21 😄😄😄 ilk doğum olduğu için herkesin kafasında bu soru işaretinden var galiba 😄😄😄
Babyiveannesi duygu_ozgenc böyle yorumları görünce çok seviniyor insan ama ne yazık ki bazı insanlar gözümüzü çok korkutuyor Allah hepimizi bir sancida kurtarsın inşallah
duygu_ozgenc Babyiveannesi hic koekmayin hatta hic dusunmemeye calisin ben 21 saatte dogum yaptim dogum ani unutuluyo gercekten o an oyle guzelki tekrar tekrar yasamak istiyorum mucize yaa o kadar sanci bi anda yok oluyo ve oyle biseyki sanci aralari var ve ben o aralarda saniyelikte olsa uyuyodum cok farkli biseydi yaa umarim bu sefer sancim az surer 😊 merak etmeyin hepsi geciyo
mom8327 Babyiveannesi ay bazı insanı bırak annelerimizin korkunç doğum hikayesiyle büyüdük. O kadar kızıyorum ki ya ben annemin ilk doğumunu biliyorum o kadar çok anlatmış ki yanımda. Sonra kayınvalide anlatır dururdu. İkiside anlatmıyor güya artık ama korkacağım kadar korktum zamanında. Ben epidural fikriyle kendimi avutuyorum 😂 çünkü ameliyat olmadım hiç sezeryandan da korkarım ben
Askpare Babyiveannesi o salak insanlara takılma detay verio büyütüo bilerek korkutuolr vicdansızlar işte😏
Dilek86 @Babyiveannesi sancı daha zordu kendi sancınız belki kolaydır ama suni sancı zor. Suni ile doğum yaptım dikişim de vardı ama ne doğum anı ne dikiş sancı kadar zorlamadı. doğum anında sadece ıkınmak ve nefes önemli.
Babyiveannesi Dilek86 çok dikiş atılıyor mu acava bide büyük tuvaleti geliyor mu insanın ondanda çok korkuyorum ya gelirse diye çok utanırım ikininca
Morvy Babyiveannesi sancı anı benim için inanılmaz zordu birde üstüne suni sancı yedim allah kimseye göstermesin🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ama çıkma anı hakkında bişey diyemicem çünkü okadar çektikten sonra acil sezaryene alındım 😒
Volkitolki Babyiveannesi bence sancı anı daha kötü Bebegin çıkma anı 10sn sürüyor ve zaten tüm yük gidiyor Ama o sancı anı çok zor heryerin agrıyor Ağrı’dan etrafı duyamıyorsun ben sancı çekerken annem gelmiş hastaneye onun geldiğini bile fark etmemişim
Firstlady Babyiveannesi ben de kac gundur bunu dusunuyordum😁😁 bebek gelinceye kadar ya baska sey gelse rezil olurum diyordum🤣🤣🤣🤣
mercanmeb Babyiveannesi hasta bezi konmuştu benim altıma doğumdan 10 dakika önce bana tuvaletin gelince ıkın yap çekinme dediler. Bana lavman yapılmadı. Öyle yatakta yattığım yerde yapmıştım hasta bakıcılar temizlemişti. Doğum anında çok fazla büyük tuvalet isteği geliyor zaten. Hem ıkınmak tan hem tuvalet yapmaktan basurum ağrıyordu iki gün