Betusss23 Testte çift çizgiyi görünce direk hastaneye gittigimde o an boş özlem hanimdi . Kan verdim hamileligim kesinlesti . 2 gün sonra gel dedi . Gittim . İlk kendi cihazindan bakti goremedi . İkincisi baska odada baska cihazdan bakti yine goremedi ucuncusunde yine kendi cihazindan bakti göremedi bu 3 kontrolde alttan muayneydi belirtiyim . Aslinda herseyin cok normal olmasi gerektiği gibi ama kese yok rahim duvarini inceltmemiz lazim sagliksiz gebelik dedi . Halbuki yanlış bir tanı koymuştu . Zaten rahim duvarinin kalınlaşması iyi biseydi . Beni xray odasina gönderdi ki bliyorsunuz orasi cok riskli birsey gebeler icin . Normalde röntgen bile cekinemiyoruz radyasyondan dolayi . O gun nazmiye hanimdan zar zor randevu aldim x raya direk girmek istemedim cunku . Gittigimde 4 haftalik kese oluşumu vardi ve gazim olduğu icin gorememis olabildiğini söyledi kendi doktorum . Düşünün hersey guzelken kurtaj demesinin ne kadar mantiksiz ve benim gazimin oldugunu bilememesi . Ve o gun nazmiye hanim alttan degil direk karnimdan gördü keseyi . O kadar alttan muayneye ne kanama yasadim ne düşük çok şükür . Ama özlem hanimi dinleseydim saglikli gebeligim sonlanacakti.