@adm Annecikler merhaba,
Bugun 36haftalik olduk dun cantami hazirladim; aldiklarimi sizinle de paylasmak istiyorum..
#kizim icin#
-6adet yeni dogan hastane cikisi(1tanesi battaniyeli)
-5adet zibin patikli alt takim
-1adet kundak
-2adet muslin ortu (100*100 ebatinda)
-6adet corap
-10adet agiz bezi
-1adet havlu silgi
-1tane battaniye
-1tane penye battaniye
-fotograf cekimi icin 2adet konsept tulum,cicekli tac
-20adet yeni dogan bez(prima pampers)
-panetan pisik kremi
-1adet emzik
-emzik askisi
-emzik kutusu
-2adet de bronws biberon
-1paket prima pampers islak havli
1paket baby&me temizleme pamugu
-emzirme onlugu
-emzirme yastigi
#kendim icin#
-dogumdan hemen sonra gymek icin pembe sortlu takim( hemen beyaz lohusa takimimi giymek istemiyorum, sezeryan sirasinda tentirdiod/batticon olmasini istemiyorum.ayrica kanama yogunluguna gore lohusa takimim batmasin diye🙈)
-beyaz pijamali sabahlikli lohusa takimi
-pembe gecelik sabahlikli lohusa takimi
-1adet sari pijama takimi
-6adet lohusa kilodu
-beyaz ve ten rengi 2adet emzirme sutyeni
-depend kilot ve orkid ultra gece
-lansinoh gogus pedi
-lansinoh gogus catlak kremi
-4adet beyaz corap
-lohusa terligi
-lohusa taci ve cicekli tac
-makyaj mazemelerim+makyaj yemizleme pamugu losyonu
-sac duzlestiricim
-dis macunu + dis fircasi
-hastaneden cikarken giymek icin bol diz hizasinda bir elbise ve terlik.
-instax fotograf makinesi ve filmlerinide koyduk akrabaglar gelip fotograf cekilmek isterlerse ilk bulusmadan bir ani olarak kalmasi icin 🤗
Esim icin bir adet beyaz gomlek(fotograf cekimi icin) ust bas koyduk, annem refakatci kalacak onun icinde pijama ust bas koyduk.hastane odasini susleme yapmayacagiz biz lohusa bardagi suslu bir tepsi bebek cikolatalari ve lokumlarimiz da hazir. Bunun disinda su oto koltuklari var ya bebegi cikartmak icin onu da koyduk arabaya.
Ben sezeryan olacagim normal sezeryanlar 2gece kalirken benim diyabetim, ilac allerjim ve kansizligim nedeniyle 3gece kalacagimi soyledi doktorum bu nedenle cantamiz biraz fazla gelebilir size. Ben kendime gore hazirladim. Cicekli kumaslardan kese yaptik sezeryana girerken kizima giydireceklerini koyduk icine.gun be gun giyilecek temiz takimlari koyduk. Bos keselere de kirli camasirlari koyacagiz...ilac allerjim icin kagitlarim evraklarim vardi onlari da aldik cantaya. Gerci benimki canta olmaktan cikti bavula donustu☺️Umarim size de fikir acisindan yararli olmustur.
Hepimize hayirli dogumlar🙏