Aleynaa1 Kızlar şimdi patpat dan sipariş vericektim ilk siparişim olucak bazı sayfalarda gümrük ücreti alındığını söylenmiş sizlerden alanlar varsa ilk siparişe kapıda PTT kargo gümrük için ücret aldı mı
ebrar6036 Aleynaa1 ben ordan Ürün aldım bende gümrük parası alırmı diye merakla beklemiştim ama almadı
lina1233 ebrar6036 peki ödeme kısmında gümrük ücreti çıkmadı mı 95₺ye yakın bir mevla? Beni vazgeçiren o olmuştu.
Aleynaa1 lina1233 evet bende tam sipariş verecektim nakliye yerinde 95 küsür bi ücret yazıyor emin olamadım OyüZden bende
ebrar6036 lina1233 ilk siparişte kargo ücretsiz yoksa hayatta o parayı kargoya vermem ilk kendimden verdim ücretsiz kargo ile geldi şimdide eşimin telefonundan hesap açtım siparişler yolda bekliyorum
lina1233 Aleynaa1 çokta güzel şeyler almıştım valla. Bilsem nakliye ücreti alınmıcak alışverişime devam ederim 😀
lina1233 ebrar6036 hayır kargo ücretsiz kısmı tamam. Nakliye ücreti kısmı sizde de çıktı mı. Üst kısımdaydı. En altta da ücretsiz kargo yazıyordu. Arada kalınca siparişi veremedim
Aleynaa1 ebrar6036 PTT kargo herhangi bir ücret istemedi demi canım . Birde kaç gün oldu kargonuz eline ulaşalı
FatmaB58 4 ürüne kadar ücretsiz kargoyu karşılıyor ilk üyelere 4 ürün söylerseniz her birinden bir tane olmak şartıyla ücretsiz kargo ve gümrük bedeli olmadan alışverişinizi yapabilirsiniz 😌
Melegim45 Benim siparişlerim geldi 1 hafta oldu hiç bir şekilde ücret ödemedim şimdi diğer 2 kargomu bekliyorum ☺️