Zeynep360 NecatiMerveCingz nasıl sıkıntılar yaşadınız biz de çilekten aldık. Ekimde teslim Edilmek üzere. Yanlış ya da eksik teslim olur mu diye özellikle sordum Doğuma az zaman kala teslim edecekler çünkü. İçinden çıkan vidaları bile ne eksik ne fazla olur diyince güvendik bizde
NecatiMerveCingz Zeynep360 alırken bizede aynı vaatler😅 yok her müşterileri memnun yok tam gününde teslim tam iki hafta geç geldi geldiğinde her yerini inceleyin tavsiyem sizedolap kapağında fabrika htası az eziklik vardı gördükleri halde söylemediler bakmasam öyle farkedene kadar kalıcak cibinlik lekeli gelmiş dediler görmeden yenisini 20 gün daha bekledik ve şubenin de gevşekliği çağrı merkezini aradık hep allahtan onu eşim akıl ettiki her sorunu çağrı merkeziyle çözdük şubenin umru bile olmadı çünkü çağrı merkezi olmasa napardık bilmiyorum ama çok iyi detaylı inceleyin ürünler monte edildiğinde tabi şans işi inş sizin sorunsuz teslimat olur🙏
Ayazim Masko kanz dan aldık büyüyen beşik dolap şifonyer yatağı uyku seti hepsi 3000 indirim vardı normalde 4600 en büyük takımı dünde gelip kurdular gayet memnunum daha güzel cıktı mağazadaki goruntusunden
Aslimm48 Alparslanmom güle güle sağlıkla kullanın inşallah izmirde nerden aldınız acaba ? Fiyatı çok iyiymiş 😊
EceAydn Partk Ama zaten onda yatana kadar biraz buyumus olcak 😁 ben minik besikte aldim yatak odasi icin o sallaniyor. Buyuyen besikte sallanmasin 😁 daha uzun yillar kullanma acisindan daha mantikli bence buyuyen besik.
Partk EceAydn ama gündüz odasında yatırmak istyorm 6 aydan sonra tamamen o zaman sallanmaya ihtyac duyacagm yani kendi kendine uyuduktan sonra yatmayacakki beşiğe
mgmg1 Valla çok araştırdık bizde çileği çok övdüler ama modeller çok kısıtlı çok tarzım olan şeyler de değil içime sinmedi, bide hep güzel indirimli fiyatlardan bahsediyor alanlar dolabı yatağı şifonyeri bilmemnesi 2000e aldık indirim yaptılar falan diyorlar kuşadası mağazasında indirimin i’si yok 4binden başlıyordu valla. Meltem bebeğe baktık, çetmene baktık, alfemo kids teens mağzasına baktık bunların hepsinde hiç de öyle aman aman beğenmediğim ya çok klasik ya çok şekilli şukullu mobilyalar minimum 4.500 5binden başlıyordu yine. İkea’nın tarzı daha bana uyduğundan 1000₺ dolap, 500₺ye de mükemmel bi şifonyer aldım, yatağını da instagramda ankarada olan bi atolyeden montesorri yaptırdım ev şeklinde bacası penceresi olan sadelerden ama, o kocaman çatılılardan değil. Piyasa fiyatları 1800 2000civarından başlıyor ama yeni.nesil.yatak diye bi sayfadan 750₺ydi 700e anlaştım, 150 civarı da kargosu tuttu. Odamız muhteşem oldu mobilyalarım tam istediğim gibi sade duvar kağıdım dekor ürünlerimzi falan renk kattı herşeye, 2200 civarına geldi toplamda ve aşırı içimize sindi tabiki eminim görseniz bayılrısınız herkes aşık oluyor. tabi mobilyayı uygun yaptırınca perdesidir halısıdır duvar kağıdıdır dekor ürünlerinidir bi okadar daha harcamışmdır belki daha fazla 🐣 ama yani öyle büyüyen beşiklere koca koca mobilyalara falan hiç gerek yok bence 12 yaşına gelene kadar cocuk neden aynı yatakta yatmak istesin ben kendi yatak odamı bile değiştircem sıkıldım 3 senedir çocuk napsın🤪🤪 montesorriyi hem 90x190 tek kisilik yatak ebatında yaptırdık sıkılıcağını zannetmiyorum birlikte de cok yatabiliriz hem🙏🏻💕
esrasd mgmg1 biz de aynı üçlüyü düşünüyoruz. Ikea’da hemnes vs çocuk dolapları içimize sinmedi sadece. Acaba pax alıp kendimiz mi yapsak dedik. Siz hangi ikea dolabını ve şifonyeri tercih ettniz? Yerimiz de dar kararsız kaldık. Çok teşekkürler bilgiler için bu arada👍🏻🌸
Sulegorkemakyol Adakus 4 ay önce meltem mobilyadan gardolap şifoniyer büyüyen beşik halı uyku seti avize toplam 4000 tl ye aldık biz
ozgeya Adakus Çilek mobilya’dan Natura Baby takımını aldık bir ay önce. İçerisinde; Büyüyen beşik 3 kapılı gardırop Çamaşırlık Duvar rafı Cibinlik Uyku seti var. 5.500 tl tuttu. Bugün geldiler kurdular,çok da güzel oldu ❤️🧡
Adakus ozgeya bende çilek te romatic baby beğendim uçlu dolabı şifonyeri ve büyüyen beşiğini çok sevdim onlarda 5 binin altında değildi sanırım acaba nette mi öyle yoksa dım sızlan o fiyata mı veriyorlar ? Sizinki raf ve cibinlik ve uyku seti de varmış o fiyat iyimiş aslında acaba romantic baby serisindede aynısı olabilir mi 😐
ozgeya Adakus bildiğim kadarıyla romantic babynin fiyatları biraz daha yüksek.aldığımız fiyatlar da netteki fiyatları aynıydı,sadece 150 gibi bir kısmını almadılar pazarlıkta.ama şimdi fiyatlar biraz daha yükselmiş bizim aldığımıza göre.