Tulinaslan 27 yaşındayım 18 haftalık hamileyim ve test sonucum 321 çıktı sınıra yakın dendi perinatoloji bölümüne yönlendirildim. Tecrübesi olan bilgi verebilir mi. Sizlerde sonuçlar neler çıktı
Cimen1409 Tulinaslan bnm 50 çıkmıştı cnm amniosentez yaptır dedi bana perınatalojiye gittim herşey yolunda hiç bi sorun yok dedı inşallah seninde öyle olur içini ferah tut
Tulinaslan Cimen1409 yaptırdınız mı amniyosentez peki herhangi bir sorun oldu mu canım bir de ikili test sonuçların nasıldı benim gayet normal çıkmıştı
Cimen1409 Tulinaslan yaptırmadım cnm Rabbım ne verirse odur dedik ikili tarama güzeldi 3lu kötü çıkmıştı
Cimen1409 Tulinaslan renkli ultrasona girin orda herşeyi net söylüyorlar bn öyle yaptım içimi ferahlattı açıkçası
erseerse Benim de 3lüde orta risk çıktı. Devletteki doktor çok sinirimi bozdu. Yani aldıra getirdi lafı. Sonra detaylıda arsa çıktı. 35+4 olduk bakalım minik kızım sağlıklı olduğunu düşünüyorum ben ❤️❤️
Cimen1409 erseerse aaa aynıyız sizinle 35+4 bende bnmde kız 😍 aynen öyle vala banada sıvı aldır falan dediler dinlemedim özele perınatalojı bölümüne gittim çok şükür bi sıkıntı yok dedı
erseerse Cimen1409 çok şükür 🥰 perinatolojiye bende gittim onlarda amniyosentez yapalım dediler ama bende istemedim. Sonuç süreci değiştirmeyecekti. Allah a emanetler artık 🧿❤️