Pinaraydin_2969 Uygun ve kullanışlı pijama arıyorum hanımlar. Elbise tarzı da gerekli mi sizce yoksa sadece alt üst takımlar mi olmalı
Clementinee Pinaraydin_2969 Ben 2 tane alt üst takım aldım canım daha sonrasındada giyebilceğim bir model tercih ettim
Sude-96 Pinaraydin_2969 bir gecelik iyi olur bence ilk doğumdan çıkınca kanama çpk olursa rahat değiştirilir onun dışında bu gömlek yaka pijama takımları çok kullanışlı olur diye düşünüyorum lcw den bakabilirsiniz hamile pijaması diye
_ipekkkkk Pinaraydin_2969 Ben trendyoldan 2 adet düğmeli Pijama Takımı sipariş verdim elbise gibide vermeyi düşünüyorum lazım olur diye hastane önlüğü takıyorlar mı bilmiyorum yanımda dursun diye alaym diyorum bende 🌸
Sude-96 Pinaraydin_2969 valla kuzum ben şimdilik bir takım aldım ama bir takım daha alacağım çünkü kanama olunca bulaşır falan bir alternatif daha olsun diye hem lojusayken evde de giyilir hem kolay emzirmek için🙏🏻
Pinaraydin_2969 Sude-96 doğru ya ne olur ne olmaz kirlendigi zaman her daim yedekte bulunmalı. Teşekkür ederim tekrar 🌸