Rojbin27 Smyrna evet canim inşallah teşekkür ederim panik olmamaya çalışıyorum birazdan gidicem hastaneye inşallah doğarsa post açarım
Smyrna Emineyavuz_53 2800 doğmuştu küveze de girmedi çok şükür ilk gebeliğim de şimdi ikinci gebeliğim 38 haftalık oldum ama tık yok 😂😂😂🙈
Sude-96 Rojbin27 amin canım bak buradan birisürü hamiş sana dua ediyoruz 🙏🏻 Sakin ol sağlıkla kavuşun 🙏🏻
Rojbin27 Sude-96 çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden bende tüm hamile anneler için inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi eğer doğum olursa haber ederim size canim
Rojbin27 Smyrna 40 haftada doğanlar var demek geç gelicek bebiş sağlıkla gelsinde yeter maşallah küveze de girmemiş çok şükür 😊❤️
Emineyavuz_53 Rojbin27 maşallah iyi doğmuş .. bende şu an 36 . Haftamdayim suyun çok azalmış dedi Dr ondan merak ettim eğer doğarsa kaç kilo olur diye teşekkür ederim
Rojbin27 Black-34 sende canim bir avazda inşallah seninde pozitif doğum haberlerini alırız inşallah tabi post açarım ❤️
Smyrna Rojbin27 aynen öyle kuzum rabbim ayarlıyor zaten vakti zamanı dolunca geliyorlar bir şekilde Yeterki sağlıklı olsunlar da kilosu vs önemli değil inan ❤️🤲😘
M-l-k Hayırlı olsun haftanız erken değil korkmayın 34,35 haftada doğan sapasağlam bebekler var, sağ salim kavuşun darısı bizim gibi bekleyen tüm yeni annelere. Allahım yavrularımızı ve bizi sağ salim kavuştur, Amin🤲🌿
Rojbin27 M-l-k ben doğurdum bu sabah çok şükür darısı tüm hamile annelerin başına bir avazda kurtulun normal doğum ilk başta çok zor❤️🥰
alyaninannesi2 Canımmm buraya yaz merak ederim post görmem etmem 😂 bir avazda hadi inş rabbim yardımcın olsun sağlıkla kavuş 🤲🏻
Rojbin27 alyaninannesi2 canim doğdu bebek postu görmezseniz dedim buraya da yazım inşallah sende sağlıkla kavuşursun ❤️🤲🏻
Semy Rojbin27 37 hafta erken değil. Doktorum beni 37 de planlı sezaryene alacak. Korkmayın , sakin olun 🌸 Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim gelsin
Yenianneadayi2208 Rojbin27 Haftanız erken değil bunun için üzülmeyin..34 hafta itibariyle bebeklerin hemen hemen tüm organları tamamlanmış oluyormuş.Stres yapacağınız bişey yok.Emme refleksi ve ciğerleri gelişsin kafi.. Bugün benimde nişanım geldi ve daha 34+3 üm.Ayrıca 4cm açılmam da var. Doktor suyun gelirse, kanama olursa beklemeden hastaneye ışınlan dedi. Suyunuz geldiyse bence bir acile gidin ne olur ne olmaz.Yine siz bilirsiniz tabi.
Rojbin27 Yenianneadayi2208 akşam gittim benim doğum haneye aldılar çok şükür doğum oldu bebeğim kucağımda zordu doğum biraz ama olsun darısı sızın başınıza inşallah ❤️
Semy Prensannesi14 evet ilk hamileliğim. Belimde fıtık var ve şuan kötü durumda malesef. O yüzden bu şekilde karar verdi doktorum