Edanur08 Çatlak krem önerisi ve göğüs ucu kremi kullanmaya başlamam lazım ama ne alacağımı bilemedim kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünleri söylermisiniz güzel anneler 🥰
hamisanne_63 Edanur08 göğüs ucu kremini neden doğumdan önce kullanmaya başlıyorsunuz belki yara faln olmaz bir sıkıntı olmaz gerek kalmaz o kreme🤷🏼♀️
_ipekkkkk Edanur08 ilk bio oil yağ aldım popoma sürmemiştim çatladı bilmiyordum çatlayacagini bitti 🤷♀️şimdi hindistan cevizi yağı ve kanton yağı kullanıyorum memnunum heryere suruyom pop bacak arası göğüs göbek daha çatlama yok oralarda bakalm ilerleyen zamanlarda ne olur bileme.🤷♀️🌸
Basakaya hamisanne_63 nemlendirmeye önceden başlayınca yara ihtimali azalıyor. Kiminin az olur kiminin çok Ama inanın mutlaka o acı yara oluyor herkesten böyle duydum.
Nessert Incia balm ve lierac ın çatlak kremlerini kullandım, 36. Haftadayım ve hiç çatlagım yok. Bio oil denedim ama kokusu çok agır ve fazlaca yaglı geldi , kullanamadım
Edanur08 Basakaya 15 haftalığım doktor söyledi iyiki söylemiş arada bi krem sürüyordum çünkü bu kadar erken başlandığını bilmiyordum 🥰
hamisanne_63 Basakaya ben ilk hamileliğimde kullanmadım doğumdan sonra da bebeğimi emzirdim rahatlıkla hiç bir sıkıntı yaşamadım şuan yine hamileyim hiç almayı düşünmüyorum tabi gerekirse alınır o ayrı bir konu ama bence herkeste olmuyor