mugeaykut Kızlar merhaba 33+2 olduk oğlumla çalışmaya devam ediyorum doğum sonrasına kalması için iznimin , düne kadar rahat bi hamilelik geçiriyordum ağrılarım falan oluyordu ama son haftalar diye aldırış etmiyordum. Dün işteyken birden fena oldum tansiyonum düştü yarım saat sonra falan istifra ettim halsiz kaldım işten izin alıp eve gittim dinlenmek için , bugün de dün kadar olmasa da baş dönmelerim var yine istifra ettim , bu arada 5.ayımız bitene kadar bulantılı bi hamilelik yaşamamıştm . Sizce neden oluyor bunlar doğuma yakın olması normal mi ? Uzun oldu kusura bakmayın.
MevaBera mugeaykut üşütmüş olabilirsin yine de bi kan idrar ver . Bende bulantılarım oldu hep 14 haftaya kadar şimdi Yok ama cam kapı açık uyuyayım kalkınca hemen çıkartıyorum hassas oluyor demekki hamilelikte
cinderella mugeaykut benimde hamileliğim çok rahat geçmişti hiç bulantım fln olmadan ama şimdi bende 33 haftadayım benimde midem fln çok bulanıyor başım dönüyor bence Doğuma yaklaştığımız için olabilir çünkü bi kaç kişi daha böyle bi post açmıştı
mugeaykut cinderella Bulantılar yeniden geri döndü desene 🤦 Sağlıcakla zamanında kucağımıza bi alabilsek yavrucakları 🙏🙏
Gulnar94 Bende bas donmesi bulantilar var 18 haftaya kadar bulantilarim oldu simdi 32 haftaligiz ve mide yanmasi bulantilar oluyo