Zehrayrr Haticeylmzzz doğumdan 10 gün sonra canım hiç acımıyor 1 dk bile sürmüyor bende korkuyordum ama hiç acımadı
Esraz tugbadugan0000 nasıl dikişler alınıyor ya 4. Sezaryen olucam hiç bir sezaryenden sonra dikşklerimi aldırmaya gitmedim gerçi dikiş yok yapıştırma 2 tanesi özel de oldum bu iki sinde devlet hastanesinde gerçekten çok şaşırıyorum
prensesimveannesi Esraz ya bende sezeryan oldum bu ikinci günüm yatıp kalkarken aşırı zorlanıyorum çok acıyor ne zaman geçecek 😭
busracemre2710 prensesimveannesi 1 sene oldu sezeryan olalı hala ağrıyor dikiş yerim üstüne birde hamile olunca cocuk aşağıya indikce acısını bir ben bilirim🤕
Esraz prensesimveannesi bir hafta sürer gayet hareketli olun yattıkça daha çok ağrır ben 4. Sezaryen olucam Şubatta 🤗 geçmiş olsun benim hiç sezaryen izim olmadı dikiş felan da aldırmadım
Esraz tugbadugan0000 4 sene önce bende devlette oldum gene dikiş yoktu şubatta tekrar olucam hiç sezaryen izim olmadı az Bi beyaz çizgi var okadar
Poyrazin_annesi Benım gttıgım özel hastanede hem dikiş hem yapıstırma yapılıyor. Dikişler kendılıgınden eriyor.
Esraz tugbadugan0000 hiç sanmıyorum olucağını aynı yerde olucam sezaryen ne iz kalıyor bende nede dikiş canım