Cemre07 Gebeliğimin 5 haftasındayım kendim ve mercimeğim için uygun doktoru nasıl seçeceğim ?Mersinde yaşayan hamişler tecrübelerinize talibim
prensannesi1903 Cemre07 carsida ozel klinik olarak Aysun Kaleyi tavsiye ederim cok ilgiliydi. Muayene ucreti 350 tlydi ama.
dml33 Cemre07 ilkini arzu dorukta dogum yaptm cnm memnundm ama kalabalikti malesef şuan 2. Hamileym başka bi doktora gidicm belki dönüşümlü giderim bilmiyorm riskli gecio hamileliklerm
Cemre07 prensannesi1903 şuan uygun fiyata ne kaldı ki 🙂 özel klinikler genelde o aralıkta ücretleri galiba
Cemre07 umutluanneadayi ahh ilk muanem de gitmek isteyip yanlış bir tercihle başka bir doktora gidip aklımda kalan Zeki Bey
umutluanneadayi Cemre07 çok iyi bir doktor ablam onda doğum yaptı çok ilgili ve güzel bir doktor şiddetle tavsiye ederim ☺️🤭
Cemre07 momm33 akademi hastanesinin hijyeni, odaları ve doktorları hakkında gerçekten çok güzel duyumlar alıyorum
momm33 Cemre07 14 haftalık olduk bizde 🐥 hastane biraz kalabalık ama memnunum inşallah hep öyle gider
Cemre07 momm33 ben 5 buçuk haftadayım ilk dr o kadar korkuttu ki şimdiden tramva yarattı resmen sevinemiyorum mercimeğime