Mutlumelike Komşum 10 gün önce tüp bebek transfer oldu bugün test yaptırdı beta hcg 11.57 çıktı progesteron u 17 çıktı estradiol değeri 700 çıktı bu durumda olan var mı sizce hamile mi😞
Muhammedamine Mutlumelike bence var bişeyler adet gününüze 5-6 gün olmalı daha ben 4 gün kala yaptrmıştım 22 çıkmıştı . Rabbim gönlünüze göre versin
Denizz01 Mutlumelike 11 dğser hamilelik değeri 2 kart artmalı tekrarlayın 2 gündd canımm inşalllah vardır benim de ilk değerim 20 idi🤭☺️☺️☺️
Glstn Mutlumelike Benim de tüp bebek .3.5 haftalıkken yaptırdım 298 çıktı. Ama bu değer kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Lütfen endişe etmeyin.Yani transferden 12 gün sonra yaptırdım. 😊
Glstn Mutlumelike Tek embriyo yaşım tutmadığı için canım. Yasal olarak bazı kriterler gerek 2 istemek için 😊
Denizz01 Glstn özslden özele değişiyor canım ilk denemede yaş olarak genç olup 2 tane yapan da var 😂😂
Mutlumelike Glstn benimde aynıydı canım yaştan dolayı tek koydular yasal olarak öleymiş bizde ikiz istemiştik ama kısmet şimdi 16 haftalık olduk😊
Mutlumelike Denizz01 yok canım yapmıyolar eğer birden fazla deneyip başarısız sonuçlandırılır zaman koyuyolar diğer türlü ilk seferde yasal olarak tel koyuyolar bense öle olmuştu şimdi 16 haftalığız😊
Glstn Mutlumelike Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin de ikinci de olur Allah nasip ederse inşallah 😊
Denizz01 Mutlumelike canım koyuyolar ben 21 yaşındayım ilk denemede 2 tane koydurdum 2 izdi biri alındı ameliyatla tüplere tıkanmıştı diye 😂😂😂 özelden özele değişiyorr
Zdravo 5.gün embriyosu ise transferden 10 gün sonra gebelik testi yapiliyo şuan pozitif umarım değerler ikiye katlar ve sağlikli bir gebelik olur