Breezy35 Bugün ikinci doz Tetanoz aşımı oldum aynı zamanda şeker yüklemesi de yapıldı kararsızdım şeker yüklemesi konusunda ama riske atmak istemedim sizce bebeğe bir zararı olur mu
Zeyyyn Breezy35 neden olsun ki zararı gün içerisinde tatlı birşey yemiş gibi düşünün 2 dilim baklava aynı değerde
Petyynut Breezy35 hiçbir zararı olmaz benim de aynı gün olmuştu ikisi zaten zarar verecek bir durum olsa ebe ya da doktor uyarır farklı günlere alalım derler
MelekPotter Selin12- normalde 24 te oluyor insanlar sizin neden 27 ye kaldi acaba? Benim de oyle olacak da ondan soruyorum
Selin12- MelekPotter inanmanın bilmiyorum sağlık ocağındaki ebe o şekilde verdi geçen ay 19 unda ilk dozu oldum ikinci doz için de 19 Kasım a verdi
Selin12- MelekPotter ilk doz 18 ile 20 haftaları arasında oluyormus canin ona göre 5 hafta sonra 2. Doz aşı oluyormus şimdi ebem tekrardan sordum
MelekPotter Selin12- ben gec kaldim da ondan sordum size de.. Hastalandim ben de 24. Haftama kaldi aşı malesef..
Selin12- MelekPotter benim katılmalarını olduğu için ebem yapamayacağını söyledi doktora sor dedi doktorum izin verince yapıldı sakin korkma geçer zamanı filan diye dedi 8. Aya kadar yapıla bilir dedi
MelekPotter Selin12- ben de tam ilk dozu olacakken cok hastalandim. Mecbur 24. Haftaya kaldi biraz ondan korktum gecikince.. Dhaa doktoruma da bu hafta gidip sorabilecegim.