Sevinc-Berke Kaç haftalık oluyorsunuz canlar, biz tam 33 haftalık olacaz inşAllah çoğu gitti azı kaldı çok şükür 🤲🏻🤰🏻😇
busrakoylu Sevinc-Berke ohh maşallah canım yaa darısı bizlere inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına al🙏🏻😇 bizde 19+0 olacağız bakalım🧿
SerraveAnnesii Maşallah sizin pek bir şey kalmamış sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🌸💖 biz 21+1 oluyoruz yolumuz uzun zaman geçmek bilmiyoor 😌
Sevinc-Berke SerraveAnnesii Amin canım hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza insAllah 🤲🏻 O haftalarda bende diyordum nasıl gececek bu zaman 30′a ne zaman gelecem diye ama geçiyor gerçekten hele 30′dan sonrasi bana daha hızlı geçiyor gibi geldi ☺️🥰
Merve2697 asil58 hiç özenmeyin günler çok daha yavaş sanki artık bebek çok büyüdü uykular haram 38. Haftadan selamlar☹️
Sevinc-Berke busrakoylu Amin hepimiz insAllah 🤲🏻🥰 gelir canım o günler gelir ben daha dün oralardaydim ne ara geldim buralara anlamış değilim ☺️💜
mor_menekse1 Sevinc-Berke çok şükür 🤲 19+3 olcaz sorunsuz sonuna kadar giymeyi nasip etsin Rabbim güzel günler görelim 🥰
Yusufhalime Sevinc-Berke 33+2 olacagiz insallah sizler elbiseleri yıkayıp utuleyip çantaları hazırladınız mi benim hepsi duruyor daha kasımın 20sinden sonra yapayım diyorum ama geç mi olur
Sevinc-Berke Yusufhalime Ben herşeyini yaptım canım sadece hastane çantam hazır degil onuda bu ayın 19da randevum var 35 haftalık falan olacam o zaman randevudan sonra hazırlıycam insAllah 😊
Sema2019 Sevinc-Berke bizde 28. Haftaya hello 🙋♀️ diyecez insaAllah bu bi kaç gündür bel ve göbek ağrısı çekiyorum normal mi acaba..
Sevinc-Berke Sema2019 MasAllah canım 👣💛 bence normal ben yattıgım yerden kalkıp yürüyemiyorum kitleniyorum 25 26 haftalardan beri 🤦🏻♀️
Sevinc-Berke Ufuk Oyy canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin minnosunu ne güzel yaaaa 🐣❤️
Merve-bebek Syda01 öyle mi sizinde sizinle aynı haftadayız benim de oğlum olacak babası çok boks yapıyor ondan boksör diyordum da sizin de öyleyimiş normal yani 🤭🤭
SerraveAnnesii Sevinc-Berke Amin inşallah canım 🙏🏻 Tabi öyle oluyor bu haftalara bile nasıl geldim anlamadım 🤷🏻♀️ İnsan heyecanlanıyor sabırsızlanıyor 😋
asil58 Merve-bebek saglikla sihhatle alalim bebislerimizi kucagimiza yüzdük yuzduk kuyruguna geldik insallahh:))
Bsrakrmali Merve-bebek bende 30+1 ayni fikirdeyim 🥺 zor bir gebislik geciyor ve sabirsiz bir anneyim oyuzden vakti hayirlisiyla biran once gelsin istiyorum