nevarneyokk Ay valllahi doğurucam sandım demin ayaktayken sanki bıçak sokuyorlar gibi ani ve şiddetli bir ağrı girdi vajinama yaklaşık bir dakika sürdü . Normal mi erken doğum belirtisi mi bu ? Doktora gitsemmi yarın ?
Esrakly nevarneyokk 38 haftalığım 2 haftadır bende de var yürürken oluyo uyurken sağa soya dönüşlerde oluyo doktora sordum normaldir demişti
ruveyda98 nevarneyokk bebek baş aşağı pozisyon aldıysa gayet normal son haftalar daha çok hissedeceksinn
Busra_Yildiz nevarneyokk ay bu sabah bana da oldu aynısı doktorumla konuştum normal artık bunlar olucak dedi. Cumartesi kontrolüm var yeniden sorucam bende gittiğimde
Eliizzzz nevarneyokk açılman oluyo olabilir bı görün bence benim ilk bebeğim de öyleydi acilmam vardı.
Yenianneadayi2208 nevarneyokk benim erken doğum riskim var , doktoruma bugün aynısını söyledim bebek baskı yaptığından dolayı dedi 🤷 doktorunuzaa bir sorun isterseniz
ruveyda98 nevarneyokk yer çekimi basıncı ve bebeğşn kilosu arttıkça otururken bile vajinadan çıkacakmış gibi olurdu benim o derece yakında hissederdim
nevarneyokk Busra_Yildiz Ayaktaydım böyle birden girdi ağrı çöktüm yere geçti sonra şimdide yok çok şükür ama bebek çıkacak sandım . Seninde böyle mi oldu ☹️
Busra_Yildiz nevarneyokk evet hatta markete gitmiştim ben orda oldu bir an çığlık atıcam sandım 🙈 Hareketlerinde sıkıntı yoksa problem yok dedi doktorum zaten cumartesi günü görüşücez ama için rahat etmezse gel dedi. Takip ettim hareketlerinde sıkıntı yok aşırı hareketli bir velet olduğu için azıcık azalsa anlıyorum
nevarneyokk Busra_Yildiz Agahahs anladım kuzum bende yarın bir doktorumu arıyım ne olur ne olmaz İnşallah vaktinde sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🥰
Sude-96 nevarneyokk geçenlerde bir video izlemiştim normal diyordu doktor senin haftaların için ama pimpirikli biriysen doktoruna yaz istersen için rahat etsin
nevarneyokk Sude-96 Teşekkür ederim normal sanırım bir arkadaşımlada aynı haftadayım o da yaşamış aynısını 😌😊
Avukat_Anne Doktora gittikten sonra bizi de bilgilendirir misiniz 🙏 bende şu an 32+2 yim aynı belirti bende de var