buket-aykntt 11+5’teyim ilk defa inanılmaz bir şekilde sancım başladı hatta düşük yapıyorum sandım öyle bir şiddetti. Doktor gaz sancısı ya da üşütmedir dedi ama yarım saat kırk dakikada bir tekrarlıyor yok mu bir çözümü şu gaz sancısına😩😩
Duygushn1 buket-aykntt ayaklarını sıcak tut, gaz yapacak şeyler yeme bir süre ayrıca yürüyüş yap. Yatakta uzanırken de bacak egzersizleri yap indir kaldır başka çözümü yok. Ben de ilk zamanlar çok ağrısını çektim
Kamusbuglem buket-aykntt bende aynısını.i cektim suanda 18 haftalıgım omuzlarımdan kollarıma kadar vuran gaz sancısı bile oluyor bazen Allahım yardımcımız olsun sağlıkla doguralım yavrularımızı kucağımıZa alalım inşallah
okuyor Ben de aynısını yaşadım. Gaz yapan şeyleri yemiyorum artık. Bakliyat yiyemez oldum. Öyle bir ağrı ki göze alamıyorum. Her şeye kimyon koyuyorum. Her gün probiyotik kullandım gaz sancisi çektiğim dönemde. Yürüyüş ve karına masaj biraz iyi gelmişti.
begonvilko Kimyon tatlım. Kesinlikle gazın tek ilacı bence. Yedigin her şeye kimyon koyarak ye. Nasıl güzel çıkıyor bak o zaman 😂 gelinde de tutma sakin.