Evheniserrr Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim sürekli uyuma isteği var,uyuşuğum,uykusuzluktan bayılacak gibi hissediyorum. Bu durum geçici mi?
gamzegurr Evheniserrr sabahın 8lerinde kalkan ben şimdi 11den önce uyanamıyorum gün içinde de genelde biraz uyuyorum 24.haftamdayım tabi ilk haftalar daha fazla oluyo uyku hali benim bi ara düzelmişti ama tekrar başladı bide çocuk olunca uyuyamıcağım günleri düşündüğüm için bol bol uyuyorum🙈
Sedaakgulx Evheniserrr çok normal ben kafamı kaldıramazdim ilk 3 ay sonra daha iyi oluyo ama tabi uyku hali hep var yani
Evheniserrr gamzegurr bebeğinizin cinsiyeti nedir :) merak ettim uykuyu erkek bebekle bağdaştıran bir batıl inanç var çünkü :)
Evheniserrr Sedaakgulx demek ki batıl inançmış :)) Bende aşırı uyku var ve nefes darlığım çok bugün nefes darlığından öleceğim sandım
Sedaakgulx Evheniserrr tabiki batıl bünyeden bünyeye değişir. Benim doktorum hamilelikte vücut daha önceki yorgunluğu geri kazanmaya calisiyo o yüzden uyku oluyo dedi. Miden çok bulaniyosa belki nefes darlığı ondandır ama bilemicem onu doktoruna söyle bence
gamzegurr Evheniserrr valla canım benimde başta kız demişti doktor 5. Ayda gösterdi kendini benim civcivim bence çok öyle şeylere inanma😇