MerveNur- Elfgrcn çatladı falan da ondan mı acıyor? Ben 28deyim hiç acımadı şimdiye kadar yağ falan sürüyorum hep ondan belki de
okuyor Haftadan beri çok acıyor benim. Ve uçlarında beyaz kremsi bir yapı oluştu. Yikadikca tekrar çıkıyor. Doktorum normal, hormonların değişiyor dedi
Elfgrcn okuyor bende öyle kremsi bişey yok ama son 1 haftadır çok acıyor anlamadım bende umarım doğumdan sonra böyle olmaz
Elfgrcn MerveNur- yoo aslında çatlama falan olmadı normal gibi duruyor yada oldu da ben mi farketmedim bilmiyorum. Nasıl bi yağ kullanıyosun bende kullanayım bari
MirceaLones Haftamdayim ve 24. Haftadan beri göğüs ucumda kaşınma yanma acı oluyor ve dün gece süt mu emin olamadigim bir sıvı geldi. Tüm bunların normal olduğunu biliyorum. Endişelenmeyin göguslerimiz, süt bezlerimiz ve meme uçlarımiz hazırlık halinde, tıpkı tüm bedenimiz gibi 😊 Tavsiyem çok fazla temas etmeyin kaşımayın dokunmayın uçlara, doğum tetikleyici bir etkisi olduğunu okumuştum bir kitapta. Çok rahatsız oluyorsanız gümüş kapak kullanmaya başlamanızı öneririm veya göğüs ucu kremleri var bunun için.